Icebug Insole Slim

(2 st omdömen)
Icebug Insole Slim är en extra tunn variant av Icebugs fotbädd och passar i allt från fotbolls- och löparskor till sneakers.
1. Välj Färg
  • Low

  • Medium

  • High

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
395 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Icebug Insole Slim är en extra tunn variant av Icebugs fotbädd och passar i allt från fotbolls- och löparskor till sneakers.
Funktionalitet
Icebug Insole Slim är en extra tunn variant av Icebugs fotbädd och passar i allt från fotbolls- och löparskor till sneakers. Fotbädden ger samma goda stöd som Icebug Insoles Fat men något mindre dämpning. Icebug Insoles Slim är 2 mm hög. För att passa olika höga fotvalv finns fotbädden i tre varianter – Low, Medium och High.. För att passa olika höga fotvalv finns fotbädden i tre varianter – Low, Medium och High.

Low
Passar dig med ett lågt fotvalv.

Mellan
Passar dig med ett mellan fotvalv.

High
Passar dig med ett högt fotvalv.


OMDÖMEN
4 Av 5 (2 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
4,5 5 4   (baserat på 2 st omdömen)
Antal omdömen 2
2018-11-07 17:08:54
4
Bra stöd för foten både hålfot och främre fotvalv. De gör sitt jobb - jag får mindre ont i fötterna och planerar att använda sulorna i de skor där de får plats tills jag tränat upp musklerna/fotvalven bättre. Jag behövde komplettera med en tunn sviktsula ovanpå mina Icebug-sulor pga att jag har så känsliga fötter (de är rätt hårda).
2018-01-19 14:51:53
5
Supernöjd! Dessa sulor är magi om man får ont i fötterna även fast man har en bra promenad/löpsko. Kan vara litr oskön och konstig första gångerna man använder dock, men efter det så går det inte att leva utan dom. Rekommenderas starkt!
Visar omdömen 2

Populära varumärken

Laddar…