SPORTLOVSREA - upp till 60% rabatt!
Gör dina fynd här >>
Garmin GPS, GPS 73

Garmin GPS 73

Lättanvänd, handburen och flytande GPS. Den perfekta navigeringslösningen för båtar, segelbåtar eller småbåtar som inte har en plotter.
Antal
Lättanvänd, handburen och flytande GPS. Den perfekta navigeringslösningen för båtar, segelbåtar eller småbåtar som inte har en plotter.
2045 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Garmin GPS 73 är en lättanvänd, handburen och flytande GPS och är den perfekta navigeringslösningen för båtar, segelbåtar eller småbåtar som inte har en plotter. Den är också perfekt som en viktig extra navigeringsenhet i nödsituationer för alla typer av båtar. Den högkänsliga GPS:en markerar och sparar 1 000 waypoints och 100 spår så att du kan navigera tillbaka till dem samt den innehåller också SailAssist med bland annat virtuell startlinje, riktningslinje, nedräkningstimer och kryssningsguidning.

Garmin GPS 73 har en högkänslig GPS-mottagare som snabbt hittar GPS-signaler och spårar din position även på svåra platser, till exempel djupa raviner och i tät skog. Den har  också ett användarvänligt gränssnitt med upplysta knappar för snabb och enkel användning samt skärmen med hög kontrast är lätt att läsa av i alla ljusförhållanden. GPS 73 är även kompatibel med NMEA 0183. Enheten ansluts enkelt till datorn via USB för att överföra data till den. Om du är intresserad av båtliv, jakt och fiske kan du använda den ingående informationen om himlakroppar, som omfattar tider för soluppgång/solnedgång och en jakt- och fiskekalender, tillförlitlig ankomsttid, andra beräkningar och marina data.

Teknisk specifikation

Skärmstorlek: 2,6 tum
Skärmtyp: LCD 4 gråtoner
Upplösning: 128 x 160 pixels
Pekskärm: Nej
Kortplats: Nej
Vattentäthet: IPX7
Batterier: 2 AA-batterier
Batteritid: Upp till 18 timmar
Storlek: 66 x 152 x 30 mm
Vikt: 203,1 gram med batterier
Rutter: 50
Spårlogg: 10000 punkter, 100 spår
Waypoints: 1000
Flyter: Ja


Detta ingår

GPS 73
Karbinhake
Snabbstartshandbok

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…