Marmot Vapor 3P

(3 st omdömen)
Prisvärt och smart tält som ger maximalt utrymme invändigt.
1. Välj Färg
  • Blaze/Sandstorm

  • Green Shadow/Moss

Lagerstatus: I lager
3495 kr
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1475 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Prisvärt och smart tält som ger maximalt utrymme invändigt.
Funktionalitet
Marmot Vapor 3P är ett prisvärt och smart tält som ger maximalt utrymme invändigt samt innertältet kombinerat med yttertältet ger ett utomordentligt väderskydd. Tältet har en fristående design samt två stora dörrar med tillhörande vestibuler för förvaring av din utrustning. Andra praktiska egenskaper är en lampficka som har gott om plats för din pannlampa och ger ett mysigt ljus, färgkodad utrustning för enkel uppsättning, ljudlösa dragkedjor i nylonmaterial, stänger i lätt men tåligt aluminium etc.

Teknisk specifikation:

Min. vikt: 2740 gram
Mått: 117 x 168 x 229 cm
Golvmaterial: 68d Polyester Taffeta 190T 5000mm F/R
Material (innertält): 68d 100% Polyester Taffeta F/R/ 40d 100% Polyester No-See-Um Mesh F/R
Material (yttertält): 68d Polyester Taffeta 190T 3000mm F/R

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (3 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
4,66666666666667 5 5   (baserat på 3 st omdömen)
Antal omdömen 3
2017-09-18 17:38:49
4
Jag har inte hunnit testa tältet på riktigt, bara satt upp det en gång på gräsmattan. Det var dock mycket enkelt att sätta upp, jag gjorde det ensam på några minuter. Tältet verkar välgjort, välventilerat och med bra fickor inuti. Det känns hyfsat rymligt också, kanske beror på de böjda stängerna. Bra med dubbla ingångar. Ett litet minus dock: Det följer bara med en "grunduppsättning" med 6 st tältpinnar, ska man använda alla fästpunkter inklusive stormlinorna behöver man komplettera med 6 till. Jag är nöjd med köpet så långt och ser fram emot att testa tältet på riktigt.
2017-07-29 13:17:30
5
Enkelt att sätta upp och väldigt bra ventilation i tältet, bra material, prisvärd.
2017-07-25 12:55:42
5
Har tidigare lånat ett sandfärgat Marmot Nothern light för två personer. Gillade tältet. Enkelt att sätta upp och två ingångar är perfekt med barn. Dessutom är det lätt att flytta runt och torka golvet. Eftersom tältet är självbärande är det bara att lyfta det och flytta till ett annat ställe / lägga på sidan och låta golvet torka dagen efter. Självklart förutsatt att vädret tillåter det. Dessutom är innertältets tak gjort av nät vilket gör det välventilerat. Behövde ett ganska lätt tält att använda 4-5 nätter per år. Det vill säga priset spelade också roll. Funderade på ett tunneltält, men valde ett kupoltält just för att det är självbärande (lättare att flyttad / torka golvet) och att det har två ingångar. Valde ett grönt tre personers tält. Två personer kändes lite trångt för mig och min 9 åring. Grönt för att jag hoppas att det inte ska vara lika ljust på morgonen, som ett sandfärgat. Saknar emellertid ett innertältstak av nät. Har inte hunnit prova det än, men jag hoppas att det är lika välventilerat, som det jag lånat.
Visar omdömen 3

Populära varumärken

Laddar…