Sista chansen att fynda i sommarrean! | Upp till 60% rabatt
Just nu: 10% extra rabatt på nästan allt* | Använd koden: SALEXTRA

MSR IsoPro 110g

Högkvalitativ gasblandning av isobutan och propan (80/20) med den renaste formen av isobutan (5% eller mindre av n-butan).
Antal
Högkvalitativ gasblandning av isobutan och propan (80/20) med den renaste formen av isobutan (5% eller mindre av n-butan).
80 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

MSR IsoPro är en högkvalitativ gasblandning av isobutan och propan (80/20) med den renaste formen av isobutan (5% eller mindre av n-butan) och bibehåller ett högre invändigt tryck vid låga temperaturer än andra gasblandningar, vilket ger överlägsen prestanda i kallt väder och mer konsistent prestanda under hela dess livslängd.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Lagoma moduler på gasolbehållarna. Den lilla fastskruvbara vågen är bra stöd även om den är gjord för ett annat fabrikat. ”Canistrarna” står stadigt med den ihopfällbara trefoten med stor diameter.

Funkar fint även när det börjar bli lite kallare. Smidigt att kunna uppskatta fyllnadsgrad genom flyttest och smidigt med en lite mindre variant för dagsturer!

Visar omdömen 2

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…