Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 
31328 -20%

Black Diamond Moji Charging Station

Multifunktionell, extremt ljusstark lykta idealisk för camping, basecamps etc. Laddar också handburen elektronik via USB.
1. Välj Färg
Graphite
Octane
2. Antal
Multifunktionell, extremt ljusstark lykta idealisk för camping, basecamps etc. Laddar också handburen elektronik via USB.
945 kr 756 kr
Lagerstatus: Leveranstid 7-14 dagar
Handla nu
Betala i september
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Black Diamond Moji Charging Station är en multifunktionell, extremt ljusstark lykta idealisk för camping, basecamps etc och laddar också handburen elektronik via USB. Lyktan fungerar med strömkabel eller batterier samt har en dimmerfunktion som låter dig justera ljusstyrkan och en hopfällbar hängögla som gör det enkelt att hänga den i ett tält eller dylikt.

Produktfakta:

Ljusstyrka: 250 lumens
Vikt: 430 gram
Max brinntid: 50 h
IPX-rating: 4
Batteri: Li-ion eller 2 AA

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…