20% rabatt på löpning
Ange koden RUNNERS20.
Se villkor.
Vortex Kikare, Diamondback 8x42

Vortex Diamondback 8x42

Mycket prisvärd kvalitetskikare som är mycket lätt att hålla och har både en enastående optisk kvalitet och en imponerande tålighet.
Antal
Mycket prisvärd kvalitetskikare som är mycket lätt att hålla och har både en enastående optisk kvalitet och en imponerande tålighet.
4365 kr 3995 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vortex Diamondback 8x42 är en mycket prisvärd kvalitetskikare som är mycket lätt att hålla och har både en enastående optisk kvalitet och en imponerande tålighet. Diamondback har det största synfältet för sin prisklass samt dess flerskiktsbehandlade linser och faskorrigerade prismor tillsammans med en vattentät och imtät konstruktion har gjort att den är Vortex bästsäljande kikare. Nu också uppdaterad med en HD-lins för ännu klarare synfält.

Den fungerar även för glasögonbärare.
Det ingår linsrengöring samt en väska till kikaren och linsskydd.

Produktfakta:

Förstoring: 8x
Objektivdiameter: 42 mm
Prismatyp: Takkantsprisma
Ögonavstånd: 17 mm
Utgångspupill: 5.3 mm
Synfält: 131 m/1000 m
Närgräns: 1.5 m
Fokustyp: Center
Storlek:147 x 129 mm
Vikt: 618 gram

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…