20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

EKA Nordic W12 Black

Riktig kvalitetskniv tillverkad för all typ av användning såsom överlevnad, äventyr, jakt och vildmarksliv.
Antal
Riktig kvalitetskniv tillverkad för all typ av användning såsom överlevnad, äventyr, jakt och vildmarksliv.
995 kr 729 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

EKA Nordic W12 Black är en riktig kvalitetskniv tillverkad för all typ av användning såsom överlevnad, äventyr, jakt och vildmarksliv. Kniven har ett kraftigt,  4 mm tjockt drop point-blad med full tånge, vilket gör den idealisk för mycket tuff användning samt ett räfflat tumgrepp på bladryggen för bästa kontroll. För bästa grepp i tuffa förhållanden så har kniven ett handtag av G10 samt den är monterad med maskinskruvar av hög precision som ger dig möjlighet att helt demontera kniven för rengöring. Kniven är också försedd med en utstickande pommel som kan användas som hammare samt hål för montering av snodd som säkrar kniven på sin plats.

Produktfakta:

Bladlängd: 120 mm
Totallängd: 230 mm
Bladtjocklek: 4 mm
Totalvikt: 238 gram

OMDÖMEN

4,75 5
5 Av 5 (4 OMDÖMEN)

Vilken kniv! Känns rejäl i handen utan att vara för tung. Klyver ved utan problem och dessutom helt utan att man känner vibrationerna. Även om den anses väga en del så ville frugan direkt byta ut sin Morakniv mot en W12:a. Fantastisk kniv som jag kommer använda länge.

Mycket bra och tålig kniv. Klyver ved, täljer, späntar och tänder brasan med eldstål. Relativt tung, men det sparar du in med råge eftersom du inte behöver ha med dig yxan.

En riktigt gedigen kniv till allt, glöm ej snodd runt eldstål, för extra säkerhet

Perfekt brukskniv till ett bra pris.

Visar omdömen 4

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…