Morakniv Garberg Multi-Mount

4 1
4
 av 5   (1 st omdömen)
Fulltångekniv med robust design och slagtåligt material.

Lagerstatus: I lager
895 kr705 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Morakniv Garberg är en fulltångekniv med robust design och slagtåligt material och är designad för att klara de allra hårdaste utmaningar. Bladet är 3.2 mm tjockt och tillverkat av högkvalitativt, rostfritt stål som specialbehandlats i Moraknivs fabrik för att bli ännu starkare. Bladet har en speciell profilslipning som gör det lätt att hålla vasst samt bladryggen är slipad för att kunna användas med tändstål. 

Kniven levereras med Moraknivs Multi-Mount, en multifunktionell monteringslösning som kan placeras på skotern, kanoten, traktorn eller fyrhjulingen. När kniven är placerad i hållaren klarar den en häftig färd på vilken fordon som helst. Kniven hålls på plats i anordningen med ett kardborreband, vilket gör både att kniven hålls säkert på plats samtidigt som den blir snabb och enkel att lossa. Multi-Mount är också kompatibeltmed det standardiserade MOLLE-systemet och har dessutom strategiskt placerade hål och skåror för olika slags remmar.

Produktfakta:

Bladtjocklek: 3.2 mm
Bladlängd: 109 mm
Knivlängd: 229 mm
Bladmaterial: Rostfritt stål
Skaftmaterial: Polyamid/TPE-gummi
Eggskydd: Polymer
4   (baserat på 1 omdömen)
Antal omdömen 1
Av  Joakim
starstarstarstarstar4
Rejäl och fin kniv. Bra balanserad, känns skönt "tung" i handen. Skaftet är kanske aningen klent om man har större händer (>9). Skulle gärna sett ett ordentligare parerskydd. Bra skärpa direkt ur kartongen. Har inte provat att slipa eggen ännu. Multi-mount tyckte jag verkade bra/kul, och den fyller nog vissa behov. Men såhär i efterhand skulle jag nog hellre köpt varianten med läderslida istället.
2018-01-17 21:47:26
Visar omdömen 1  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…