Salomon X Ultra Trek GTX

5 1
5
 av 5   (1 st omdömen)
Lättviktig, skyddande och komfortabel känga med ett säkert grepp. Perfekt för vandring och dagsturer i svårframkomlig terräng. 

1. Välj Färg:
  • Black/Black/Autobahn

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1995 kr1220 kr

Funktionalitet
Salomon X Ultra Trek GTX är en lättviktig, skyddande och komfortabel känga med ett säkert grepp och är perfekt för vandring och dagsturer i svårframkomlig terräng.  X Ultra Trek GTX har en innersko helt i Gore-Tex för garanterad vattentäthet kombinerat med utmärkt andningsförmåga samt lätta material och svetsade sömmar gör kängan lätt utan att förlora dess flexibilitet och komfort under vandringen. Kängan är också försedd med framdrivande kanter med omvänt riktat mönster som gör att ContaGrip-yttersulan inte lämnar märken på golv men ändå ger ett utmärkt fäste på alla underlag.

Andra praktiska egenskaper är en kilad plös som förhindrar att smuts kommer in i kängan, en skyddande hälkappa som ger stabilitet och skydd i bakfoten, ett slitstarkt foder som ger utmärkt andningsförmåga och snabbtorkande egenskaper, Advanced Chassi som är placerat mellan yttersulan och mellansulan och maximerar rörelse- och energikontroll, en EVA-formad fotbädd som ger utmärkt stötdämpning och anatomiskt designat stöd, ett förstärkt tåparti för extra skydd, Ortholite-teknologi som skyddar mot odörer, ett lerskydd runt hela kängbasen, ett gjutet hålfotsinlägg, en ovandel i vattentätt nubuckskinn etc.
5    (baserat på 1 omdömen)
Antal omdömen 1
Av  Tina
starstarstarstarstar5
Kanonbra skor - sköna o stadiga. Storleken var bra. Varken stor eller liten. Äntligen slipper jag bli blöt om fötterna när jag promenerar i skogen med vovvarna!!
2017-03-26 17:59:42
Visar omdömen 1  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…