20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
33069

Cafflano Klassic

Patenterad, portabel och mycket kompakt kaffemaskin som låter dig brygga ditt kaffe i princip var som helst.
Antal
Patenterad, portabel och mycket kompakt kaffemaskin som låter dig brygga ditt kaffe i princip var som helst.
1195 kr 1038 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Cafflano Klassic är en patenterad, portabel och mycket kompakt kaffemaskin som låter dig brygga ditt kaffe i princip var som helst. Cafflano Klassic består av en hällkopp (270 ml), en hopfällbar kaffekvarn, ett filter och en mugg (450 ml). Det enda du behöver tillföra är kaffebönor och hett vatten.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Fantastisk produkt! Brygg, drick och njut! Extremt snabb leverans.

Perfekt för en kaffeälskare att ha med sig ut i skog och mark. Eller om man reser bort och inte vet om det finns kaffebryggare på boendet. Att kunna välja malningsgrad är guld värt, det gör hela skillnaden!

Visar omdömen 2

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…