Osprey Variant 52

(0 st omdömen)
Riktig vinterryggsäck för expeditioner i djup snö, frusna vattenfall och isiga berg.
1. Välj Färg:
  • DIablo Red

  • Galactic Black

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1995 kr1217 kr

Funktionalitet
Osprey Variant 52 är en riktig vinterryggsäck för expeditioner i djup snö, frusna vattenfall och isiga berg och är designad för att supporta vikten av din vinterutrustning med dess kompressionsgjutna ryggpanel. De kontursydda axelremmarna och det löstagbara höftbältet stabiliserar din packning samt den innovativa komprimeringskölden på framsidan håller dina stegjärn, spade, lavinsond och stighudar på plats. Fästen för att bära dina skidor längs sidorna gör att du snabbt kan sätta fast dina skidor om du behöver klättra en bit.

Huvudfackets öppning på Variant 52 ligger under det löstagbara topplocket, vilket ger dig möjligheten att både packa din ryggsäck ordentligt eller ta loss topplocket för att göra den lättare. När topplocket är avtaget kan du istället använda det integrerade FlapJacket-locket som både skyddar mot regn och komprimerar din packning. Att använda ryggsäcken på detta sätt ger dig dessutom bättre sikt bakåt. De två hölstren för isverktyg kan hålla vilken isyxa som helst säkert på plats genom sina dubbla lager HDPE-material som skyddar både ryggsäcken och dess innehåll från de vassa yxbladen. Beroende på dina behov så kan du även strippa av upp till 630 gram av tillfälligt onödiga funktioner, vilket gör ryggsäcken ännu lättare.

Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, slitstarkt PU-material på framsidan, handskvänliga spännen, öglor på höftbältet för verktyg och utrustning, ett invändigt fack för vätskesystem, en invändig säkerhetsklämma för nycklar, trepunktsfästen för hissning av väskan, en löstagbar aluminiumram, kompressionsremmar på sidorna, dragkedjeficka i nät under locket, plats för livlina under locket, fickor för vandringstav etc.

Produktfakta:

Vikt: 1,57 kg (M)
Max mått: 74 x 34 x 28 cm Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…