Norröna Svalbard Heavy Duty Pants Women

(0 st omdömen)
Mycket komfortabel friluftsbyxa gjord i slitstarkt nylonmaterial med utmärkt andningsförmåga.
1. Välj Färg:
  • Ecrucial

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1995 kr1297 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Norröna Svalbard Heavy Duty Pants Women är en mycket komfortabel friluftsbyxa gjord i slitstarkt nylonmaterial med utmärkt andningsförmåga och klarar tuff terräng. Knä och stuss är förstärkta med vattentåligt material för extra väderskydd samt byxan har hellång ventilation på låren, justerbar passform i midjan, förstärkningar på nedre delen av benen samt åtdragning med kardborrband runt vristerna. Andra praktiska egenskaper är förböjda knän, en bakficka, en ytterficka, Custom-fit waist system som ger flexibel passform i midjan, handvärmningsfickor, en innerficka för telefon/musikspelare, två benfickor etc.

Material

Flex3
Stretchmaterial med 3-lagskonstruktion som ger utmärkt skydd mot vind, vatten och kyla. De tre lagren består av ett vävt yttertyg, ett PU-membran och en insida i mikrofleece.

Nylon Weave 275
Vindskyddande och slitstarkt polyamidtyg på 275 g/m². Det har god andningsförmåga och känns bekvämt mot huden. Utseendet och känslan i materialet liknar bomull, men det har polyamidens styrka och snabbtorkande egenskaper.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…