Norröna Svalbard Heavy Duty Pants Women

(0 st omdömen)
Mycket komfortabel friluftsbyxa gjord i slitstarkt nylonmaterial med utmärkt andningsförmåga.
1. Välj Färg:
  • Phantom

  • Ecrucial

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1995 kr1396 kr

Funktionalitet
Norröna Svalbard Heavy Duty Pants Women är en mycket komfortabel friluftsbyxa gjord i slitstarkt nylonmaterial med utmärkt andningsförmåga och klarar tuff terräng. Knä och stuss är förstärkta med vattentåligt material för extra väderskydd samt byxan har hellång ventilation på låren, justerbar passform i midjan, förstärkningar på nedre delen av benen samt åtdragning med kardborrband runt vristerna. Andra praktiska egenskaper är förböjda knän, en bakficka, en ytterficka, Custom-fit waist system som ger flexibel passform i midjan, handvärmningsfickor, en innerficka för telefon/musikspelare, två benfickor etc.

Material

Flex3
Stretchmaterial med 3-lagskonstruktion som ger utmärkt skydd mot vind, vatten och kyla. De tre lagren består av ett vävt yttertyg, ett PU-membran och en insida i mikrofleece.

Nylon Weave 275
Vindskyddande och slitstarkt polyamidtyg på 275 g/m². Det har god andningsförmåga och känns bekvämt mot huden. Utseendet och känslan i materialet liknar bomull, men det har polyamidens styrka och snabbtorkande egenskaper.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…