Houdini M's BFF Jacket

(0 st omdömen)
Vind- och vattentät, multifunktionell skaljacka med bra ventilation och stretch.
1. Välj Färg:
  • Needle Green

  • Hulls Blue

2. Välj Storlek
Lagerstatus: Ej i lager
2995 kr

Funktionalitet
Houdini M's BFF Jacket är en vind- och vattentät, multifunktionell skaljacka med bra ventilation och stretch. Jackan är framtagen för män och dess lätta vikt gör den perfekt för att ta med på resan samt den passar lika bra för vandring som för pendling med cykeln. Jackan är gjord i Surpass 2.5 Hardshell, ett material tillverkat av mestadels återvunna polyesterfibrer samt polyestermembranet Atmos är helt fritt från fluorkarboner.

Jackan är justerbar i huvan och ärmsluten samt har ventilationsöppningar med blixtlås under ärmarna och förböjda ärmar för full rörelsefrihet. Andra praktiska egenskaper är tejpade sömmar, vattenavvisande blixtlås, framfickor som ligger vid sidan av ryggsäcksremmarna etc. Houdini M's BFF Jacket är återvinningsbar.

Material:

Surpass 2.5 Hardshell
100% Eco Circle återvunnen polyester, 113g/m2
2-vägsstretch, Deltafiber för ökad hållbarhet, mjuk och tyst ytskikt samt DWR-finish

Membran Atmos
100% EcoStorm polyestermembran
Hydrofilt membran, dvs. inte mikroporöst. Det betyder att fukten rör sig genom membranet på molekylärnivå. Det gör dessutom att ju mer fukt som är i omlopp, desto snabbare transporteras fukten från in- till utsidan. En annan fördel är att det inte har några porer som riskerar att täppas till av smuts med försämrad ventilation som följd. Membranet är tillverkat av ren polyester som är 100% återvinningsbart.  

Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…