Houdini M's BFF Pant

(0 st omdömen)
Vind- och vattentäta, multifunktionella skalbyxor med bra ventilation och stretch.
1. Välj Färg:
  • True Black

  • Geyser Grey

  • Rebel Red

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
2795 kr1562 kr

Funktionalitet
Houdini M's BFF Pant är vind- och vattentäta, multifunktionella skalbyxor med bra ventilation och stretch. Byxorna är framtagna för män och dess lätta vikt gör de perfekta för att ta med på resan samt de passar lika bra för vandring som för pendling med cykeln. Byxorna är gjorda i Surpass 2.5 Hardshell, ett material tillverkat av mestadels återvunna polyesterfibrer samt polyestermembranet Atmos är helt fritt från fluorkarboner.

Byxorna är justerbara i midjan och nertill samt har ett trekvartslångt blixtlås längs sidorna för extra ventilation ochj lättare på- och avtagning även om du har skorna på. Andra praktiska detaljer är förböjda knän för full rörelsefrihet, tejpade sömmar, vattenavvisande blixtlås etc. Houdini M's BFF Pant är återvinningsbara.

Material:

Surpass 2.5 Hardshell
100% Eco Circle återvunnen polyester, 113g/m2
2-vägsstretch, Deltafiber för ökad hållbarhet, mjuk och tyst ytskikt samt DWR-finish

Membran Atmos
100% EcoStorm polyestermembran
Hydrofilt membran, dvs. inte mikroporöst. Det betyder att fukten rör sig genom membranet på molekylärnivå. Det gör dessutom att ju mer fukt som är i omlopp, desto snabbare transporteras fukten från in- till utsidan. En annan fördel är att det inte har några porer som riskerar att täppas till av smuts med försämrad ventilation som följd. Membranet är tillverkat av ren polyester som är 100% återvinningsbart.

Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…