Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 
34427 -20%

Abu Garcia Revo MGXtreme 2

En uppgraderad spinnrulle från Abu Garcia som ger ordet extrem en ny innebörd med en kompakt och fjäderlätt kropp samt högpresterande, exklusiv teknik som passar utmärkt för alla sorters fiskesituationer.
Antal
En uppgraderad spinnrulle från Abu Garcia som ger ordet extrem en ny innebörd med en kompakt och fjäderlätt kropp samt högpresterande, exklusiv teknik som passar utmärkt för alla sorters fiskesituationer.
4995 kr 3996 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i september
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Abu Garcia Revo MGXtreme 2 är en uppgraderad spinnrulle från Abu Garcia som ger ordet extrem en ny innebörd med en kompakt och fjäderlätt kropp samt högpresterande, exklusiv teknik som passar utmärkt för alla sorters fiskesituationer. Om du vill ha en optimal fiskeupplevelse som en krävande sportfiskare bör denna fiskerulle vara inkluderad i din utrustning.


Egenskaper
Slirbroms - Carbon Matrix.
Material (spole)  - Aluminium.
Rulltyp - Spinn.
Vev - Höger.
Bromssystem - Centrifugal.

Specifikationer
Linkapacitet (m/mm) - 105/0.36.
Kullager och IAR - 10 + 1.
Inhämtning per vevtag (cm) - 80 cm.
Vikt - 128 gram.
Utväxling - 8.0:1.
Maxbroms - 5.4 kg.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…