Norröna Falketind Gore-Tex Pants

(0 st omdömen)
Vattentät, mycket mångsidig skalbyxa i herrmodell med utmärkt andningsförmåga.
1. Välj Färg:
  • Caviar

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
3695 kr

Funktionalitet
Falketind Gore-Tex Pant är en vattentät, mycket mångsidig skalbyxa i herrmodell med utmärkt andningsförmåga och är tillräckligt lätt för att användas på sommaren och tillräckligt hållbar för vinteranvändning. Falketind Gore-Tex Pant är utvecklad för alla möjliga bergsaktiviteter och är tillräckligt bred för att passa över toppturspjäxor och smala nog för stegjärn. Byxan är gjord i ett speciellt Gore-Tex-material med skön och lätt borstad insida.

Byxan har även ett integrerat storleksjusteringssystem i midjan samt tejpade sömmar för garanterad vattentäthet. Andra praktiska egenskaper är kompatibilitet med hängslen, förböjda knän, en integrerad hake för damasker, vattentäta dragkedjor, trekvartslånga sidodragkedjor, handvärmarfickor, en innerficka för telefon eller musikspelare, förstärkta inre ankelpartier etc.

Material:

Gore-Tex
Slitstarkt Gore-Tex-material som passar för många olika aktiviteter. I 3-lagerskonstruktionen är membranet laminerat till fodret på ena sidan och till yttermaterialet på andra sidan. Det här gör materialet mer slitstarkt. Det är lättare än Gore-Tex-materialet i 2 lager, eftersom det inte behövs något ytterligare, frihängande foder.

Användningsområden:

Resa med ryggsäck, klättring, allmänna friluftsaktiviteter, glaciärvandring, randonné/topptur och vandring.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…