Patagonia Arbor Grande Pack 32L

5 2
5
 av 5   (2 st omdömen)
Rymlig, skön och mångsidig ryggsäck som passar lika bra för friluftsliv som för vardagsanvändning.
1. Välj Färg:
  • Black

  • El Cap Khaki

  • Navy Blue

Lagerstatus: I lager
995 kr

Funktionalitet
Patagonia Arbor Grande Pack 32L är en rymlig, skön och mångsidig ryggsäck som passar lika bra för friluftsliv som för vardagsanvändning och är gjord i återvunnen polyester som ger perfekt balans mellan vikt och tålighet. Ryggsäcken har ett rymligt huvudutrymme med gott om plats för allt från böcker till klätterskor eller ett extra klädesplagg.

För bästa möjliga komfort så är ryggsäcken utrustad med Human Curve-axelremmar som anpassar sig ergonomiskt till dina axlar och övre bröstparti.  Andra praktiska egenskaper är en dragkedjeförsedd ficka under topplocket där du kan förvara plånbok eller mobil, en stor sidoficka för vattenflaskor eller liknande, en vadderad ficka för din 15 tums bärbara dator som även kan användas för vätskeblåsa ute i terrängen etc.

Produktfakta:

Volym: 32 Liter
Vikt: 708 gram
Material: 600-denier 100% återvunnen polyester, (foder) 200-denier 100% polyester
5    (baserat på 2 omdömen)
Antal omdömen 2
Av  Ziggi
starstarstarstarstar5
Skön att ha på ryggen. Använder den som vardagsryggsäck med dator, matlåda, när jag åker och handlar osv. Klippte bort höftbandet för jag tycker inte det gjorde så mycket. Annars mycket nöjd med både väskan och outdoorexperten.
2017-11-21 11:38:14
Av  Peter L
starstarstarstarstar5
Snygg väska med plats för mycket förvaring. Passar perfekt för mig som dagspendlar och vill kunna ha med dig träningskläder, dator, matlåda osv.
2017-11-15 13:54:00
Visar omdömen 2  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…