Garmin inReach SE+

(0 st omdömen)
Handhållen satellitkommunikationsenhet utformad för friluftsentusiaster som vill ta sig längre bort och uppleva mer utan att kompromissa med sina nära och käras sinnesro.
Lagerstatus: I lager
4795 kr4195 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Garmin inReach SE+ är en handhållen satellitkommunikationsenhet utformad för friluftsentusiaster som vill ta sig längre bort och uppleva mer utan att kompromissa med sina nära och käras sinnesro. inReach SE+ möjliggör kommunikation, platsdelning, navigering och viktiga SOS-funktioner för alla som älskar att komma bort från allt, på mark, på vatten eller i luften, från vildmarksupplevelser till internationella äventyr. Med hjälp av Iridium-satellitnätverkets globala täckning kan du utbyta sms med alla mobiltelefonnummer eller e-postadresser var som helst, medan du använder GPS för att spåra och dela ditt reseförlopp. Du kan också posta till sociala medier eller till och med kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.

I händelse av en farlig situation kan du också använda inReach till att utlösa ett SOS-meddelande till övervakningscentret GEOS dygnet runt, skicka sms fram och tillbaka om vilken nödsituation du befinner dig i och ta emot professionella råd och bekräftelse när hjälp är på väg. När du reser utomlands finns det många saker att tänka på för att göra din resa till ett fantastiskt äventyr. Du kan vara lugn när du reser med vetskapen om att du har konstant täckning, att du kan prata med släkt och vänner eller ringa in en räddning och alltid veta exakt vad kostnaderna blir tack vare inReachs serviceplaner.

inReach SE+ ger dig alla verktygen för att vara helt uppkopplad. Du behöver inte oroa dig för att inte vara inom räckhåll för mobiltelefonsignaler eller vad som händer i många fall vid sporadisk täckning i perifera zoner eller områden utan täckning. Din inReach-kommunikationsenhet fungerar överallt, du är aldrig utan täckning och aldrig utom räckhåll. Slå på spårningsfunktionen i din inReach SE+ och låt släkt och vänner följa dina framsteg på sina datorer och mobila enheter med hjälp av den webbaserade MapShare-portalen. inReach-enheten skickar waypoints vid förvalda tidsintervall, så att följare kan spåra din position online. Du kan även bjuda in familj och vänner hemma att använda MapShare för att pinga din inReach-enhet och se din GPS-position, spåra dina rörelser och utbyta meddelanden under resan. Du kan också bädda in din MapShare-sida på en blogg, hemsida eller sociala medier.

För ännu mer kapacitet och bekvämlighet synkar den kostnadsfria appen Earthmate dina inReach-enheter via Bluetooth med din kompatibla Apple- eller Android-enhet så att du har tillgång till obegränsade kartor och flygbilder. Dessutom kan du med Earthmate enkelt använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten. För enklare meddelanden kan du även synkronisera din inReach-enhet med telefonens kontaktlista för att nå vem som helst, var som helst med färre knapptryckningar. Den valfria inReach-väderprognostjänsten tillhandahåller detaljerade uppdateringar direkt till inReach-enheten, kompatibel smartphone eller surfplatta ihopparad med Earthmate-appen, så att du vet vad du kan förvänta dig längs vägen. Standard-, premium- och marina väderpaket erbjuds. Du kan begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan. För att komma åt Iridium-nätverket och kommunicera med inReach SE+ krävs ett aktivt satellitabonnemang. Beroende på användningsnivån kan du beställa ett årligt avtalspaket eller en flexibel månadsplan. Alla inReach-enheter levereras med fri tillgång till en molndriven portal för att planera dina resor med rutter och waypoints, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar, uppdatera firmware, länka dina konton i sociala medier, lagra all din platssökningsinformation och mycket mer.

Teknisk specifikation:

Flyter: Nej
Skärmstorlek: 3,5 x 4,7 cm; 2,31 tum diag (5,9 cm)
Skärmupplösning: 200 x 265 bildpunkter
Fysiska mått: 6,8 x 16,4 x 3,8 cm med knappsats och SOS-knapp
Batteri: Uppladdningsbart internt litiumjonbatteri
Gränssnitt: USB
Vattenklassning: IPX7
Vikt: 213.0 g
Skärmtyp: Transflektiv TFT-färgskärm
Batteriets livslängd: Upp till 100 timmar i 10 minuters spårningsläge (standard); upp till 75 timmar vid 10 minuters spårning med 1 sekunds loggning; upp till 30 dagar vid strömsparläge med 30-minutersintervall; och upp till 3 år i energisparläge
Högkänslig mottagare: Ja
Accepterar datakort: Nej
Rutter: 20
Waypoint-punkter/favoriter/platser: 500
Inbyggt minne: 2 GB
Förladdade kartor: Nej
Möjlighet att lägga till kartor: Nej
Barometrisk höjdmätare: Nej
Pekskärm: Nej
Bluetooth-kompatibel: ja
Utlösa ett interaktivt SOS till den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen: ja
Skicka och ta emot textmeddelanden till SMS och e-post: ja
Skicka och ta emot meddelanden med andra inReach-användare, utbyta platser: ja
Spåra och dela din position med familj och vänner via den webbaserade MapShare®-portalen: ja
Begära väderprognoser för aktuell plats och planerad destination: ja
Virtuellt tangentbord för anpassade sms: ja
Skicka waypoints till MapShare-portalen under resan: ja
Skicka vägval till MapShare-portalen så att vänner och familj kan se förloppet: ja
ABC-sensorer: nej
Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data): Nej
Enhet-till-enhet-överföring (delar data trådlöst med liknande enheter): Nej
Kamera: Nej
Elektronisk kompass: Nej
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser): Nej

Innehåll:

inReach SE+
USB-kabel
Karbinhake
Dokumentation   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…