Asics GT-2000 5 W

5 4
5
 av 5   (4 st omdömen)
Lättviktig, stabil och stödjande damsko för längre turer. Idealisk för dig som överpronerar.
1. Välj Färg:
  • Pink Glow/White/Dark Purple

  • Diva Blue/White/Aqua Splash

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1495 kr1023 kr

Funktionalitet
Asics GT-2000 5 W är en lättviktig, stabil och stödjande damsko för längre turer och är idealisk för dig som överpronerar. GT-2000 5 W är utrustad med en FluidRide mellansula gjord av två vadderade lager, som ger mycket mer komfort och ökat stöd samt har även Guidance Line, ett spår längs med underdelen av sulan som guidar foten till rätt typ av steg och uppmuntrar således ett mer effektivt steg, framför allt när du blir trött i fötterna.

Andra praktiska egenskaper är Asics intelligenta IGS-system som strävar efter att följa naturliga fotrörelser i stället för att korrigera dessa, ett silikonbaserat skyddssystem i fram- och bakfot som är stötdämpande och låter foten röra sig fritt, en hälkappa som ger ökat stöd och hälkomfort, 3M-reflex för ökad synlighet i dåliga ljusförhållanden,  Dynamic DuoMax i framfoten som ger ökad stabilitet och stöd för överpronerare, 10 mm dropp, Ortholite för minskad odör, en innersula som ger utmärkt andningsförmåga och fukttransport etc.

Osäker på storlek ? Se detaljerad måttabell >>>
5    (baserat på 4 omdömen)
Antal omdömen 4
Av  Cecilia
starstarstarstarstar3
Otroligt nöjd med vänsterskon men högerskon är katastrof. Jag undrar om den är felmärkt med en storlek mindre möjligtvis. Den sitter inte alls som vänsterskon som är underbar. Högerskon är otroligt trång och jag får ont/blir öm i stortån ovantill p.g.a att den är så trång fram. Jag har använt mig av Asics skor i många många år och aldrig haft problem med andra modeller. Jag har heller aldrig haft problem med att jag har en större högerfot än den vänstra så jag finner det orimligt att detta problem plötsligt uppstått vid 30 års ålder. Tyvärr kändes inte detta förrän jag använt skorna i 10-15 minuter på promenad, och därför har jag inte kunnat byta dem eftersom jag redan använt dem utomhus. Jag använder dem dock varje dag i hopp om att högerskon ska töja sig något eventuellt. I övrigt som sagt - otroligt sköna!
2017-06-28 19:52:24
Av  Paula Myrvang
starstarstarstarstar5
Underbar o skön sko. Helnöjd med mitt köp
2017-06-15 14:38:57
Av  Jessica
starstarstarstarstar5
Jätte bra passform men är något små i storleken så gå upp ett halvt nummer från din vanliga storlek.
2017-06-15 13:39:06
Av  Anna-Karin
starstarstarstarstar4
Fantastiskt skön sko!
2017-06-03 13:07:07
Visar omdömen 4  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…