SPORTLOVSREA - upp till 60% rabatt!
Gör dina fynd här >>
Garmin GPS, GPSmap 276cx -21%

Garmin GPSmap 276cx

Lättanvänd, smart GPS som ger kvalitativ navigering i terräng och på vatten. 
Antal
Lättanvänd, smart GPS som ger kvalitativ navigering i terräng och på vatten. 
7545 kr 5969 kr
Lagerstatus: I lager
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Garmin GPSmap 276cx är en lättanvänd, smart GPS som  ger kvalitativ navigering i terräng och på vatten. GPSmap 276cx har utvecklats från den legendariska GPSmap 276c som var känd för att vara den mest mångsidiga och kraftfulla utomhusnavigatorn Garmin någonsin har byggt. För att garantera en verklig 276-upplevelse har Garmin behållit det mesta av användargränssnittet, till och med knappsatsen ser ut som sin föregångare.  Den nya 276cx tillför en hel rad avancerade navigeringsfunktioner utan att begränsa den ursprungliga 276-upplevelsen. Med en stor 5-tumsdisplay, förbättrade sensorer, till exempel GPS+GLONASS, barometrisk höjdmätare och 3-axlad kompass, omfattande funktionalitet för sjöfarts- och utomhusaktiviteter samt stöd för olika kartor är den nya GPSMAP 276cx en stark efterföljare i den här legendariska produktlinjen.

GPSMAP 276cx har fått en omfattande uppdatering av sensortekniken. Enheten har funktioner för GPS- och GLONASS-positionering för bättre prestanda i krävande miljöer samt för att få optimal satellitmottagning i fordon kan du lägga till en extern antenn (ingår ej) till den inbyggda MCX-kontakten. För att förbättra situationsberedskapen finns nu även en barometrisk höjdmätare för att ge dig jämna höjdavläsningar och en elektronisk 3-axlad kompass som ger rätt kurs under alla förhållanden, även när du står stilla.

Enheten är byggd enligt Garmins höga standard och fungerar bra under nästan alla förhållanden. Den är mycket hållbar och vattenklassad enligt IPX71, tack vare det noggrant testade tuffa monteringssystemet. För att ge dig ännu större frihet har Garmin gjort enheten mer flexibel när det gäller strömförsörjningen. Du kan antingen ansluta enheten till strömförsörjningen på din bil eller båt eller använda litiumjonbatteriet (upp till 17 timmars batteritid) eller 3 valfria AA-batterier (upp till 9 timmars batteritid).

Nästan var du än vill åka så har GPSMAP 276cx en karta för att ta dig dit. Den levereras med ett stort 8 GB internminne med en förinläst baskarta över hela världen, en fritidskarta över Europa och 1 års kostnadsfritt abonnemang på BirdsEye-satellitbilder ingår. Den har även stöd för en mängd tillvalskartor som t.ex. BlueChartg2 HD-sjökort, Garmin TOPO och TOPO PRO-kartor City Navigator NT, Garmins egna kartor och BirdsEye Select rasterkartor. Med microSD-kortplatsen kan du utöka minnet ytterligare och få plats med fler kartor.

I kombination med lämpliga kartor ger GPSMAP 276cx ytterligare navigeringsfunktioner, som det välkända Drive-läget för ruttdragning längs kurviga vägar för motorcyklister, som tar fram mindre och roligare vägar att köra på. Om den används tillsammans med TOPO PRO-kartor, kan enheten välja bland ett antal rekreationsrutter och lämplig typ av väg för varje aktivitet eller fordon. Och för de som föredrar navigering på banor och spår ger den nya 276cx också avancerad spårnavigering.

Med GPSMAP 276cx medföljer också ett antal avancerade uppkopplade funktioner. Du kan ansluta din 276cx via ett Bluetooth-headset för att få TTS-vägledning i hjälmen eller när den är ansluten till en smartphone kan du få Active Weather med väderprognoser och en animerad väderradarvy på kartskärmen, smartaviseringar som e-post, SMS eller uppdateringar i sociala medier eller LiveTrack som låter dig dela din exakta position med familj och vänner. Enheten kan även ansluta trådlöst till externa sensorer via ANT+, t.ex. tempe för externa temperaturvärden eller så kan du koppla upp den till WiFi för trådlösa digitala uppdateringar och synkroniseringar av Garmin Connect.

Teknisk specifikation:

Enhetsdimensioner: 191,5 x 94,5 x 44,0 mm
Skärmstorlek: 127,0 mm (5,0 tum) diagonal
Skärmupplösning: 800 x 480 bildpunkter
Gränssnitt: kompatibel för höghastighets-USB och NMEA 0183
Batteri: Uppladdningsbart litiumjonbatteri (medföljer) eller 3 AA-batterier (medföljer inte); NiMH eller litium rekommenderas
Flyter: Nej
Vikt: 450 g med uppladdningsbart batteri (medföljer); 415 g med AA-batterier (medföljer inte)
Vattenklassning: IPX7
Skärmtyp: Ljussstark WVGA-display som kan läsas i solljus
Batteritid: Upp till 16 timmar (litiumjon); upp till 8 timmar (AA-batterier)
Högkänslig mottagare: Ja
Accepterar datakort: microSD-kort (medföljer inte)
Baskarta: Ja
Rutter: 250
Spårlogg: 20 000 punkter, 250 sparade spår
Waypoint-punkter/favoriter/platser: 10 000
Minne/historik: 8 GB (3.2 GB tillgängligt för användning)
Förladdade kartor: Förinläst fritidskarta över Europa och hämtning av BirdsEye-satellitbilder
Möjlighet att lägga till kartor: Ja
Barometrisk höjdmätare: Ja
Pekskärm: Nej
Maximalt antal kartsegment: 15 000
Wi-Fi: Ja
ANT+: Ja
Bluetooth: Ja
Active Weather: Ja
Garmin Connect™-kompatibel: Ja
Sol- och måninformation: Ja
Automatisk ruttdragning: Ja (med tillvalskartor för detaljerade vägar)
Enhet-till-enhet-överföring: Ja
Tidvattentabeller: Ja (med Bluechart (tillval))
Jakt-/fiskekalender: Ja
Kamera: Nej
Kompass: Ja (lutningskompenserad, 3 axlar)
Kompatibel med egna kartor: Ja
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser): Ja

Detta ingår:

GPSMAP 276cx
1 års abonnemang på BirdsEye-satellitbilder
AMPS-monteringsfäste med marin monteringsbygel
Uppladdningsbart litiumjonbatteri
USB-kabel
batteriladdare
Dokumentation

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…