20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Minn Kota PowerDrive BT 55 IP, 54 tum

Elektrisk trollingmotor för montering i fören.
Antal
Elektrisk trollingmotor för montering i fören.
20895 kr 18806 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Minn Kota Utrustning

Beskrivning

Minn Kota PowerDrive BT 55 IP är en elektrisk trollingmotor för montering i fören och har alla tänkbara funktioner som kan önskas. PowerDrive BT 55 IP har steglös varvtalsreglering och digital Maximizer för längre drifttid samt en batteriindikator finns monterad på motorfästet för enkel avläsning genom en knapptryckning. Motorn har ett nyutvecklat i-Pilot system med en helt ny och exaktare version av den elektroniska ankringen Spot-Lock samt en ny i-Pilot fjärrkontroll med 33% större display, svenska menyer, fler knappar för bättre kontroll och Bluetooth-kommunikation för stabilare anslutning.

Stöd för tillbehörsfunktionen JOG gör det också möjligt justera ankringsplatsen Spot-Lock framåt, bakåt, styrbord, babord i 1,5m intervaller. (Kräver Heading Sensor, se relaterade produkter) samt Smartphone-kompatibilitet tack vare Bluetooth gör det möjligt att manövrera samt uppdatera motorn från en Android / IOS enhet.

Produktbeskrivning:

Dragkraft:
25 Kg
Rigglängd: 137 cm
Spänning: 12V
Saltvattenbeständig: Nej
Inbyggd givare: Nej
Rekommenderad säkring: 60A (MKR-19 Automatsäkring)
Varvtal: Digital Maximizer med steglös gas
Propeller: Weedless Wedge 2
Styrning: i-Pilot, Smartphone via APP
Max båtlängd: 6,4 m ( 21 fot )

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…