20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Thule EasyFold XT 13pin, 2 cyklar

Thule EasyFold XT är en helt hopvikbar, kompakt och lättanvänd cykelhållare för dragkroksmontering och passar alla typer av cyklar. 

Antal
Thule EasyFold XT är en helt hopvikbar, kompakt och lättanvänd cykelhållare för dragkroksmontering och passar alla typer av cyklar. 

8495 kr 7932 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Thule EasyFold XT är en helt hopvikbar, kompakt och lättanvänd cykelhållare för dragkroksmontering och passar alla typer av cyklar. Hållaren kan vikas ihop helt, vilket gör den praktisk att montera, hantera och förvara. Tack vare den höga lastkapaciteten går det även att transportera elcyklar och tunga mountainbikes och det stora avståndet mellan hjulhållarna gör det möjligt att transportera robusta cyklar med lång hjulbas. Lastning av cyklar är mycket enkel tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som ”klickar” när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Justerbara pumpspännen med extra långa hjulremmar gör det enkelt att fästa fatbikehjulen (hjul på upp till 4.7 tum) vid transport och den smarta fotmanövrerade tiltfunktionen gör bagageutrymmet lättåtkomligt. Andra praktiska egenskaper är en stabil koppling som gör det enkelt att montera och justera hållaren innan den låses fast med ett lättanvänt spännhandtag, ergonomisk transport av cykelhållaren med hjälp av de integrerade bärhandtagen och möjlighet att låsa fast cyklarna i cykelhållaren, som i sin tur kan låsas fast i dragkroken (lås medföljer) etc.

Produktfakta:

Maximalt antal cyklar: 2
Lastkapacitet: 60 kg
Maximal cykelvikt: 30 kg
Mått: 123 x 63 x 68 cm
Mått hopfälld: 31 x 63 x 68 cm
Vikt: 17.9 kg
Passar ramdiametrar: 22–80 mm
Löstagbara ramhållare: Ja
Avstånd mellan cyklarna: 22 cm
Montering av hjul på justerbara hållare: Pump buckles
Nedfällbar (med monterade cyklar): Ja
Passar bilar med utanpåliggande bakre reservhjul: Nej
Baklyktor: Ja
Strömkontakt: 13-pin
Kompatibel med One Key System: Ja
Låsbar – cykel till takräcke: Ja
Låsbar - hållare till bil: Ja

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…