Klättermusen Tor Backpack 100L

(0 st omdömen)
Den perfekta ryggsäcken för dig som söker överlägsen komfort, rörelseförmåga och ventilation. Gjord för att bära tunga packningar.
1. Välj Färg
  • Dark Blueberry

  • Raven

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
4395 kr2637 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Klättermusen Tor 100L är den perfekta ryggsäcken för dig som söker överlägsen komfort, rörelseförmåga och ventilation och är gjord för att bära tunga packningar, vilket gör den idealisk för expeditioner och långa turer där mycket utrustning behövs. Ryggsäcken låter dig packa och komma åt din utrustning utan att offra funktionalitet samt "carry on bone-bärsystemet" lägger vikten på benen istället för musklerna, vilket låter blodet flöda fritt till musklerna och minimerar smärta mot axel-, nack- och höftmusklerna.

Trycket mot ryggen är också koncentrerat mot skuldrorna och nederdelen av ryggen, vilket ger bra ventilation emellan samt minskar trycket mot musklerna. Ryggsäcken har också ett topplock som kan tas av och användas som en dagturssäck med 8 liters volym samt multipla fästpunkter för extra utrustning. Andra praktiska egenskaper är en utvändig och elastisk ficka med förstärkt Kevlar-botten, D-ringar på höftbältet för att fästa hundkoppel eller dylikt, vitt material på insidan som gör det enklare att hitta saker, en vertikal dragkedja fram som kan öppnas både uppifrån och nedifrån, två utrustningsremmar etc.

Produktfakta:

Volym: 100 liter
Vikt: 2750 gram
Ryggsäcksmaterial: 840 denier PU coated 345 g/m² – 100% återvunnen polyamid
Förstärkningsmaterial: 11% Kevlar, 56% polyamid, 19% polyester, 9% PU, TPU 5%.
Ram: Aluminiumprofil, styvt skum
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…