10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Katadyn Vattenrening, BeFree Flaska med filter

Katadyn BeFree Flaska med filter

Smart och smidig lösning för filtrering med en Hydrapak softflask och ett Hollow Fiber filter.
Antal
Smart och smidig lösning för filtrering med en Hydrapak softflask och ett Hollow Fiber filter.
595 kr 565 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Katadyn BeFree är en smart och smidig lösning för filtrering med en Hydrapak softflask och ett Hollow Fiber filter. Denna teknologi, dvs små smala långa sugrör med små tunna hål i ger en hög flödeshastighet och dessutom är påfyllnaden av vätska enkel genom den 43 mm stora öppningen. Filtret med hela skruvkorken går att köpa separat som reservdel och går även att kombinera med andra Hydrapak produkter med samma dimension på korken.

Reningen sker med 0,1 microns precision, vilket reducerar protozoer med 99,9% och bakterier med 99,9999%. Den genomskinliga flaskan gör det lätt att se hur mycket vatten som är i och även hålla koll på hur mycket vatten man dricker. Filtret klarar ca 1000 liters vattenrening (mer om man bara renar klart vatten och mindre om man renar grumligt vatten). Om filtret sätts igen av för mycket grumligt vatten så rengör man det enkelt genom den s k ”EZ-Clean advantage” dvs att ha vatten i flaskan och skaka den kraftigt. Alternativt skruvar man loss filtret och doppar det i vatten och ”swishar” det hastigt från sida till sida i vattnet. Då lossnar skräpet och man kan fortsätta att rena vatten igen. Notera att filtret aldrig ska sköljas horisontellt under en kran, det kan förstöra filtret.

Volym: 0.6 L

Andra har också köpt

-25%
/images/product/medium/73686.jpg
Grey
True
/images/product/medium/46958.jpg
False
Katadyn Befree Flaska Med Filter 1,0 Liter - Vattenflaska med filter för rening av vattnet.
-25%
/images/product/medium/39348.jpg
False
/images/product/medium/35576.jpg
False
/images/product/medium/35577.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/80149.jpg
False
/images/product/medium/13804.jpg
False
/images/product/medium/68112.jpg
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…