20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 

Exped SynMat HL Winter M

Exped SynMat HL Winter M är designad för att vara det lättaste 4-säsongsliggunderlaget på planeten och har minimal packvolym, vilket gör det perfekt att ha med i ryggsäcken.
Antal
Exped SynMat HL Winter M är designad för att vara det lättaste 4-säsongsliggunderlaget på planeten och har minimal packvolym, vilket gör det perfekt att ha med i ryggsäcken.
1995 kr
Lagerstatus: Ej i lager. Beräknas vara beställningsbar 2021-12-09
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Exped SynMat HL Winter M är designad för att vara det lättaste 4-säsongsliggunderlaget på planeten och har minimal packvolym, vilket gör det perfekt att ha med i ryggsäcken. En tejpad design, 20D-material, mikrofiberisolering och 9 cm tjocklek ger en perfekt balans av värme, komfort och vikt för vintercamping men passar även utmärkt för frusna användare på lite kallare vår- och sommarnätter.
 
Uppblåsningsventilen är hållbar och skyddad mot skada tack vare dess flata design samt låter dig enkelt blåsa upp liggunderlaget tack vare Schnozzel Pumpbag. För att ta ut luften så sätter du enkelt in den tillhörande sprinten i ventilen. Den syntetiska mikrofiberfyllningen är laminerad både till ovansidan och undersidan, vilket eliminerar loft-förlust som är frekvent bland syntetfyllda liggunderlag samt tjockare luftceller på sidorna ger liggunderlaget en vaggliknande form och förhindrar att du rullar av den medan du sover etc.

Produktfakta:

Temperatur: -18 grader
R-värde: 5
Tjocklek: 9 cm
Längd: 183 cm
Axelbredd: 52 cm
Fotbredd: 35 cm
Vikt: 430 gram
Vikt packpåse: 11 gram
Packmått: 21 x 11 cm
Packvolym: 2 liter
Material ovandel: 20 D Polyester, TPU Polyether Film Laminate
Material underdel: 20 D Polyester, TPU Polyether Film Laminate
Fyllning: 200 g/m² Texpedloft Microfibre

Detta ingår:

Liggunderlag
Schnozzel Pumpbag
Packpåse
Reparationskit
Instruktioner
Reparationsmanual

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Relativt lätt sov liggunderlag. Ett fiffigt system som tillåter dig att pumpa i luften på någon minut. Väldigt nöjd

En bra investering, som kommer att göra fjällvandringarna mer njutbara. Innovativa lösningar är alltid vägvinnande. Därför vill jag framföra ett stort tack till företaget som tillverkat den här produkten. Vi kanske träffas i Vilhelminafjällen. Mvh Ulf F

Visar omdömen 3

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…