10% extra rabatt på löparskor & löparryggsäckar* | Kod: RUN10
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara". Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 18/8-2022.
Exped Uppblåsbara liggunderlag, SynMat HL

Exped SynMat HL M

Världens lättaste liggunderlag på sin värme- och komfortnivå.
Antal
Världens lättaste liggunderlag på sin värme- och komfortnivå.
1995 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Exped SynMat HL M är världens lättaste liggunderlag på sin värme- och komfortnivå och packas ned till en extremt låg packvolym. Dess avsmalnande design och 20 Denier-material ger låg vikt, mikrofiberisoleringen ger värme för tresäsongsanvändning samt dess tjocklek på sju centimeter ger bra komfort. Uppblåsningsventilen är hållbar och skyddad mot skada tack vare dess flata design samt för att blåsa upp liggunderlaget så använder du den medföljande Schnozzel Pumpbag som både är effektiv och förhindrar att fukt från din andedräkt skadar isoleringen.. För att ta ut luften så sätter du enkelt in den tillhörande sprinten i ventilen.
 
Den syntetiska mikrofiberfyllningen är laminerad både till ovansidan och undersidan, vilket eliminerar loft-förlust som är frekvent bland syntetfyllda liggunderlag. Andra praktiska egenskaper är tjockare luftceller på sidorna som ger liggunderlaget en vaggliknande form och förhindrar att du rullar av den medan du sover, en smart avsmalnande design som gör det enkelt att placera flera liggunderlag tillsammans även i de minsta tälten etc.

Produktfakta:

Temperatur: -6 grader
R-värde: 3,3
Tjocklek: 7 cm
Längd: 183 cm
Axelbredd: 52 cm
Fotbredd: 35 cm
Vikt: 365 gram
Vikt packpåse: 11 gram
Packmått: 19 x 9 cm
Packvolym: 1,2 liter
Material ovandel: 20 D Polyester, TPU Polyether Film Laminate
Material underdel: 20 D Polyester, TPU Polyether Film Laminate
Fyllning: 60 g/m² Texpedloft Microfibre

Detta ingår:

Liggunderlag
Schnozzel Pumpbag
Packpåse
Reparationskit
Instruktioner
Reparationsmanual

OMDÖMEN

4,75 5
5 Av 5 (8 OMDÖMEN)

Tar otroligt lite plats i packningen och väger knappt något alls. Mycket nöjd!

Jag har uppgraderat från ett ”vanligt” liggunderlag till detta. Nogrann research innan då jag ville ha ett bra underlag som jag hoppas håller ett tag framöver.  Kanonskön att sova på, om än något kort för mina 185cm, men som löses ganska enkelt med en uppblåsbar kudde som får hamna lite utanför kanten upptill.  Bra packmätt och vikt.  På det hela är jag riktiigt nöjd!

Sov kanon på den, snabb leverans!

Bra liggunderlag. Det gäller att inte blåsa upp det för mycket då blir det för hårt. Har sovit gott på det i tvånätter senaste veckan.

Visa fler omdömen
Visar omdömen 8

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…