Tentipi Zirkonflex 15 bp

(0 st omdömen)
Mångsidig, rymlig tältkåta med expansionskilar som gör att tältets sidor kan fällas upp och möjlighet att skapa en täckt yta på 50 kvadratmeter.

Lagerstatus: I lager
31395 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Tentipi Zirkonflex 15 bp är en mångsidig, rymlig tältkåta med expansionskilar som gör att tältets sidor kan fällas upp, blixtlås som håller expansionskilarna dolda när de inte används, justerbara aluminiumstänger som håller de uppfällda sidorna uppe samt möjlighet att skapa en täckt yta på 50 kvadratmeter. Den kan också användas som en vanlig  Zirkon 15 bp som ger särklassig komfort och hemkänsla och enkelt reses på fem minuter. Den är gjord i ventilerande väv med mycket hög komfort och hanterbarhet samt har en myggskyddad dörr och det patenterade In-Tent Vent-systemet som gör det lätt att ventilera ut rök och anpassa temperaturen. Tältkåtan är myggskyddad även utan innertält och är utrustad med förstärkningskant samt funkar perfekt för användning av öppen eld eller kamin.

Andra praktiska egenskaper är myggnätstak som ger möjlighet till god ventilation samtidigt som skydd ges mot mygg, marksträckare av kraftiga band försedda med metallspännen och metallringar för spikar samt fästade mot tältduken via belastningsspridande ”vingar”, förbättrad golvtätning med hjälp av spolknapp och ring, förberedd för golv via justerbara golvsträckare, förstärkningskant för bättre slitstyrka längs tältkåtans nederkant, mängder av fästmöjligheter för tillbehör, stormlinor, upphängningsögla för torkning, avancerad kompressionspåse för kompaktare packning etc.

Produktfakta

Bruksvikt:
25,2 / 28,1 / 31,2 kg
Packbredd: 330 mm
Packlängd: 650 mm
Bruksbredd: 6000 mm
Bruksbredd: 3600 mm
Sovande ( fjälltältskomfort ): 16
Sovande ( god komfort ): 14
Sittande på golv, bekvämt: 27
Sittande på golv, trångt: 50
Boyta: 26,4 m2

Inkluderar:

Nätförsedd, dubbel ventilmössa
Nätförsedd dörr
Myggnätstak
Mittstång
Stormlinor
Stormlinehållare
Mätlina
Kompressionspåse
Två innerfickor
Avancerade tältspikar plus tre teleskopstänger, remmar, linor och spikar för resning av två (2) sektioner.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…