10% extra rabatt på löparskor & löparryggsäckar* | Kod: RUN10
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara". Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 18/8-2022.
MSR Stekpannor, kastruller och kaffepannor, Quick Skillet

MSR Quick Skillet

Kompakt stekpanna gjord i Nonstick-, hårdanodiserat aluminium och tillför mångsidighet till ditt minimalistiska kök utan att lägga till onödig vikt.
Antal
Kompakt stekpanna gjord i Nonstick-, hårdanodiserat aluminium och tillför mångsidighet till ditt minimalistiska kök utan att lägga till onödig vikt.
695 kr 626 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

MSR Quick Skillet är en kompakt stekpanna gjord i Nonstick-, hårdanodiserat aluminium och tillför mångsidighet till ditt minimalistiska kök utan att lägga till onödig vikt. Stekpannan får plats i Quick 2-, Base 2- och Alpinist 2-matlagningssystem.

Produktfakta:

Vikt: 166 gram
Packmått: 19.7 x 6.35 cm

OMDÖMEN

4 5
4 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Fungerar bra

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…