20% rabatt på löpning
Ange koden RUNNERS20.
Se villkor.
Powertraveller Laddare för GPS, Solar Extreme -27%

Powertraveller Solar Extreme

Kompakt, lätt och vikbar laddare som drivs av solceller som erbjuder en 5 watt, 5V 1A utgång, vilket gör den perfekt för laddning av mindre enheter på resande fot.
Antal
Kompakt, lätt och vikbar laddare som drivs av solceller som erbjuder en 5 watt, 5V 1A utgång, vilket gör den perfekt för laddning av mindre enheter på resande fot.
1095 kr 801 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Powertraveller Solar Extreme  är en kompakt, lätt och vikbar solcellsladdare som erbjuder en 5 watt, 5V 1A utgång, vilket gör den perfekt för laddning av mindre enheter på resande fot. Panelen öppnar för en 225 graders vinkel, vilket gör den enkel att fästa på ryggsäckar, tält eller cykelväskorna via kardborreband. Vikten uppgår endast till 289 gram.

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…