150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.
Thule Lasthållare & Takräcken, DockGlide

Thule DockGlide

Flexibel kajakhållare med två oberoende vridbara sadlar med vinkelinställningsspak som gör att du kan anpassa hållaren till en mängd olika skrovformer.
Antal
Flexibel kajakhållare med två oberoende vridbara sadlar med vinkelinställningsspak som gör att du kan anpassa hållaren till en mängd olika skrovformer.
2345 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Thule DockGlide är en flexibel kajakhållare med två oberoende vridbara sadlar med vinkelinställningsspak som gör att du kan anpassa hållaren till en mängd olika skrovformer. Kajaken är lätt att lasta tack vare de vridbara filtklädda bakre sadlarna som hjälper till när du ska skjuta upp och centrera kajaken på biltaket och stora, flexibla och vadderade stöd skyddar skrovet. Det är enkelt att säkra kajaken i mitten med hjälp av spännband som har repskydd runt spännet. Kajakhållaren är gjord för kajaker som är upp till 90 cm breda och väger högst 35 kg. T-spårsfäste ingår.

Produktfakta:

Maxlast: 35 kg
Mått: 12 x 19 x 13 cm
Vikt: 3.1 kg
Gummiöverdrag för spänne: Ja
Längd på remmar: 2x400 cm
Låsbar: Nej
Kompatibel med One Key System: Nej
Passar Thule SlideBar: Ja
Passar Thule SquareBar: Adapter krävs: Thule SquareBar Adapter 8897
Passar Thule ProBar:  Ja
Passar Thule WingBar: Ja

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…