Scrubba Wash Bag

(2 st omdömen)
Scrubba™ Wash Bag gör det enkelt för dig att handtvätta dina kläder på resande fot. Perfekt när du vill packa färre ombyten och resa med en lättare ryggsäck eller resväska. Fungerar lika bra på vandringen som på hotellrummet.
Lagerstatus: I lager
495 kr
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Fri expresshantering
För beställningar
över 1500kr
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Scrubba™ Wash Bag gör det enkelt för dig att handtvätta dina kläder på resande fot. Perfekt när du vill packa färre ombyten och resa med en lättare ryggsäck eller resväska. Fungerar lika bra på vandringen som på hotellrummet.
Funktionalitet

Scrubba™ Wash Bag är en vattentät påse som med sin lätta och minimala konstruktion, gör det möjligt för dig att enkelt tvätta dina kläder var och när du vill. Fyll påsen med dina smutsiga kläder, vatten och tvättmedel, sedan skrubbar du kläderna mot den flexibla tvättbrädan på insidan av påsen. 30 sekunder räcker för en snabbtvätt och ca 3 minuter för smutsigare kläder.

Lagom mängd kläder per tvätt är ett par T-shirtar och några par strumpor och underkläder. Scrubba™ Wash Bag rymmer självklart mer kläder, men tänk på att tvättkvalitén reduceras om du tvättar för många plagg åt gången. Undvik vatten som är över 50 grader varmt - är det för varmt för att tvätta händerna, är det också för varmt för Scrubba™. Det går däremot bra att använda kallvatten.

På utsidan av påsen finns instruktioner samt en transparent del, vilket gör att du enklare kan uppskatta vattennivån och se när kläderna är rena. Baksidan av påsen är förstärkt för att undvika att den halkar iväg på underlaget när du tvättar. Påsen kan även användas som en dry-bag om du ska vistas på vattnet.


Produktfakta:
 • Vikt: >142 gram
 • Ihoprullad storlek: 16 cm x 6 cm x 6 cm
 • Utvikt storlek: 54 cm x 32 cm
 • Rekommenderad tvättvolym: 3-4 liter
 • Maxtemperatur: 50 grader

Så använder du Scrubba™ Wash Bag:
 1. Lägg i dina kläder, vatten och tvättmedel tills påsen är 20-40% fylld.
 2. Rulla ner toppen ca 4-5 gånger och knäpp spännet.
 3. Öppna ventilen och pressa ur luften.
 4. Skrubba kläderna mot den flexibla tvättbrädan som finns på insidan av påsen.
 5. Knäpp upp spännet och töm påsen på det smutsiga tvättvattnet. Skölj kläderna med rent vatten direkt i påsen, eller under en kran/dusch.
 6. Häng upp kläderna och låt lufttorka, eller använd en handduk för att pressa ut vattnet ur kläderna.

Scrubba™ Wash Bag skötselråd:
 • Skölj av påsen och låt den torka ut-och-in efter varje användning för att öka hållbarheten och minska bakterier. Torka gärna påsen i skuggan.
 • Undvik hög vattentemperatur och solljus. De yttre- och inre beläggningarna kan ta skada av solljus och temperaturer över 50 grader. Det går bra att tvätta i kallvatten.
 • Var extra försiktig när du tvättar kläder med dragkedjor, spännen och andra hårda delar, för att inte skada insidan av påsen.
 • Undvik att tvätta kläderna mot vassa ytor för maximal hållbarhet. Eftersom påsen är vattentät kan vassa föremål punktera och försämra ytan.

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
4 Av 5 (2 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
4,5 5 4   (baserat på 2 st omdömen)
Antal omdömen 2
2018-11-05 10:30:32
4
Att tvätta kläder på långa resor är mycket smidigare med Scrubban i handfatet. Påsen funkar också som en vattentät förvaringspåse.
2018-04-24 06:50:22
5
Vilket bra hjälp! Trodde inte att den skulle funkar så bra faktiskt, tvätt gå snabbt och så mycket bättre en att använda bara handfatet. Inte billigt, men för min del en toppen produkt!
Visar omdömen 2

Populära varumärken

Laddar…