Devold Original Islender Crew Neck

(0 st omdömen)
Otroligt fin ulltröja från Devolds originalkollektion som passar lika bra hemma till vardags som på vandringsresan i fjällen.
1. Välj Färg
  • Offwhite/Anthracite

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1395 kr1049 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet

Devold Original Islender Crew Neck är en traditionell ulltröja av 100% ren ull. Tröjan är en del av Devolds originalkollektion och har levt kvar genom åren tack vare den höga kvaliteten och den stilrena, klassiska designen. Ursprungligen användes tröjan av fiskare på den kalla norska kusten, men den har övergått till att idag vara ett populärt vardagsplagg för både män och kvinnor när kylan börjar krypa sig på. Ullen håller dig torr även när det kommer i kontakt med vatten, och med dess värmereglerande egenskaper håller du dig alltid lagom varm oavsett aktivitetsgrad. Den ull som Devold väljer att arbeta med genomgår en hårt granskad process och är 100% mulesingfri. Islender Crew Neck förtvättas för bästa möjliga passform och extra mjukhet.

Denna tröja har tillverkats i unisexstorlek. Tänk därför på att tröjan är lite större än vanliga damstorlekar, samt något mindre än vanliga herrstorlekar.

Material: 100% Ren ull från norska får
Kön: Unisex
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…