Jack Wolfskin Highland Trail XT 60

5 1
5
 av 5   (1 st omdömen)
Mycket rymlig ryggsäck som rymmer allt du behöver för långa vandringsturer.
1. Välj Färg:
  • Black

  • Night Blue

Lagerstatus: Ej i lager
1795 kr1256 kr

Funktionalitet
Jack Wolfskin Highland Trail XT 60 är en mycket rymlig ryggsäck som rymmer allt du behöver för långa vandringsturer. X-transition-bärsystemet ger bra komfort tack vare optimal viktfördelning vid tunga packningar samt bra ryggventilation. Ryggsäcken har ett huvudfack som kan nås framifrån eller uppifrån), ett innerfack som även kan användas för ditt vätskesystem, ett basfack, en topplocksficka som kan justeras på höjden, en frontficka med fack på insidan, en stor sidoficka med dragkedja, två sidofickor i mesh samt en flaskhållare.

Andra praktiska detaljer är ett integrerat regnskydd, en justerbar bröstrem med visselpipa, kompressionsremmar på sidorna och i botten, fästpunkter för vandringsstavar och isverktyg, möjlighet att fästa hjälmhållare (köpes separat), reflexdetaljer som ger ökad synlighet i dåligt ljus etc.

Egenskaper:

º Förberedd för vätskesystem
º Reflekterande detaljer
º Huvud- och basfack, 9 fickor
º Redo för tunga packningar


Teknisk specifikation:

Volym: 60 + 5 liter
Mått: 82 x 39 x 38 cm
Vikt: 2220 gram
Material: Cross Rip 280D, Cross Rip 300D
5    (baserat på 1 omdömen)
Antal omdömen 1
Av  Lasse
starstarstarstarstar5
Köpte denna till nedsatt pris. Har ingen tidigare erfarenhet av märket som sådant. Men får säga att jag är mycket nöjd. Ryggsäcken andas kvalitet och sitter skönt på. Överlag kan jag säga att den motsvarar mina förväntningar efter mina behov. Finns så klart alternativa val om man vill ha det bästa men då får du också lägga på minst en tusenlapp till. Ja, jag rekommenderar denna ryggsäck.
2017-02-04 07:15:25
Visar omdömen 1  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…