Norröna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women

(0 st omdömen)
Avancerad skaljacka för kvinnor som sedan premiären 2004 bara blivit bättre och mer populär. 
1. Välj Färg:
  • Caribbean Blue

  • Rebel Red

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
6795 kr5096 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Norröna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women är en avancerad skaljacka för kvinnor som sedan premiären 2004 bara blivit bättre och mer populär. Den senaste modellen innehar många funktioner som på den tiden inte var standard såsom en mer åtsittande passform, höga bröstfickor som är lättare att komma åt vid användning av sele etc. men har även aktualiserats för att ge både äventyrliga friåkare och dig som letar efter ett extremt hållbart ytterlager den perfekta jackan.

Jackan är gjord med det nya, hållbara och extremt slitstarka Gore-Tex Pro-membranet som gör dig redo för de mest utmanande väderförhållanden och terränger samt det återvunna yttermaterialet har också ökad andningsförmåga jämfört med tidigare upplagor. Andra praktiska detaljer är justerbara muddar med kardborre, integrerade handledsvärmare, en bröstficka etc.

Egenskaper:

º Extremt slitstarkt och hållbart ytterlager
º Gore-Tex ger utmärkt väderskydd och andningsförmåga
º Utvecklad för friåkning, skidor och snowboard
º Ventilation under armarna för ökad komfort


Material:

Gore-Tex Pro
Gore-Tex-membranet har ett foder i textil som minskar vikten och gör att materialet tar mindre plats. Det förbättrar dessutom fuktavledningen och minimerar slitaget samtidigt som plagget blir slitstarkt och vattentätt. Det perfekta stormskyddsmaterialet.

   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…