Scott Unlimited II OTG

(0 st omdömen)
Snygga, bekväma skidglasögon specifikt designade för att ge bästa möjliga komfort och prestanda för dig som bär glasögon.
1. Välj Färg:
  • Black Illuminator Blue Chrome

  • Eclipse Blue Illuminator Blue Chrome

  • White Illuminator Red Chrome

Lagerstatus: Ej i lager
795 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Scott Unlimited II OTG är snygga, bekväma skidglasögon specifikt designade för att ge bästa möjliga komfort och prestanda för dig som bär glasögon. Unlimited II OTG har ett gjutet, 2-lagers skum mot ansiktet för optimal komfort samt Scotts innovativa ventilationslösning ACS som aktivt skyddar mot immande glas och kondensation. De sfäriska Optiview-linserna ger mycket bra optik och 100% skydd mot farliga UV-strålar samt är mycket tåliga och behandlade för att ge ökat skydd mot imma.

OTG är ett revolutionerande system för optimal passform och gör det möjligt att i fyra olika steg justera den undre delen av glasögon med 4 mm i varje steg. Justeringen påverkar inte bara käkpartiet utan även området kring näsan, vilket gör att en utmärkt passform erhålles. Andra praktiska detaljer är silikongrepp på remmarna för att undvika att dom halkar av hjälmen, RAM-ventilationssystem som riktar luftflödet innanför skidglasögonen för att motverka imma etc. Levereras med ett fodral för att förvara skidglasögonen.

Egenskaper:

º ACS-linsventilation skyddar mot kondensering och imma
º Optimerade för användning med glasögon
º För mellanstora till stora ansikten
º Scott Illuminator lens technology (Cat.S1)
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…