Scott Symbol 2 Plus

5 1
5
 av 5   (1 st omdömen)
Den perfekta skidhjälmen för friåkare. En av de säkraste hjälmarna på marknaden.
1. Välj Färg:
  • Black

  • Iron Grey

  • White

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1895 kr1421 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Scott Symbol 2 Plus är den perfekta skidhjälmen för friåkare och är en av de säkraste hjälmarna på marknaden. Hjälmen är utrustad med MIPS-teknologi, vilket innebär att vid en sned stöt så roterar hjälmens yttre lager relativt huvudet och därmed minskas påverkan på hjärnan. Hjälmen har även Scotts innovativa MRAS-system som låter dig helt anpassa hjälmen efter ditt huvud för bästa passform och stabilitet. 

Ett hårt ytterskal i polykarbonat kombinerat med ett foder av stötdämpande skum ger lägre vikt och bättre komfort än hos traditionella hjälmar samt Scotts G-ventilationssystem som automatiskt ger utmärkt luftflöde och minskat immande och Scotts S-ventilationssystem som låter dig anpassa luftflödet beroende på behov ger minimal imma och maximal komfort. Andra praktiska detaljer är 360 Pure Sound Technology som låter dig höra vad som händer runt omkring även när du bär hjälm, en komfortabel hakrem etc.

Egenskaper:

º Bästa möjliga skydd
º Grymt luftflöde
º Minimal påverkan av hörsel
º Optimal passform
5    (baserat på 1 omdömen)
Antal omdömen 1
Av  Erik Ehnlund
starstarstarstarstar5
Har använt den i tre dagar hitintills. Köpte den delvis för att jag redan har en cykelhjälm - Scott - med MIPS så jag behövde inte fundera på storlek mm. MIPS teknologin underlättar möjligheten att använda olika tjocklekar av mössa under hjälmen beroende på temperatur. Bra fäste för skidglasögonen.
2018-04-02 15:42:28
Visar omdömen 1  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…