Lundhags Forest II

5 2
5
 av 5   (2 st omdömen)
Stilrenhet, mångsidighet och funktionalitet kombinerat i en mycket prisvärd känga.
1. Välj Färg
  • Black

  • Pecan

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
2995 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Om du letar efter en känga som både är snygg och funktionell samt passar lika bra för stan som för vandringsturen så är Lundhags Forest II ditt val. Den kan användas av både män och kvinnor och har en 1-lagerskonstruktion, vilket gör att du kan använda den med tjockare strumpor när det är kallt och tunnare strumpor när det är varmt.

Ett högt skaft ger bra skydd och stabilitet samt en mjuk och smidig cellgummibotten ger bra komfort. Andra praktiska detaljer är ett HFC-hälgrepp, en ovandel i fullnarvsskinn etc. Kängan är vattenavvisande och snabbtorkande.

Produktfakta:

Skafthöjd: 27 cm
Vikt: 755 gram
Läst: Regular
Längd på skosnören: 150 cm
Säsong: Vår, sommar, höst och vinter.
Material: Heinen Terracare-fullnarvsskinn, Certech 2.5 Cellgummibotten

Är du osäker på storlek ? Klicka här!
5   (baserat på 2 omdömen)
Antal omdömen 2
Av  Anna
starstarstarstarstar5
Mina gamla Lundhags levde jag i tills de gick sönder bortom all räddning så när det var dags för ett nytt par ca 10 år senare var det ingen fråga om att kolla på andra märken eller någon mer avancerad sko. De nya kängorna är helt underbara, de mjuknar upp och formar sig efter foten mycket snabbt och fungerar året runt just på grund av att det är en skalkänga.
2019-03-20 13:57:11
Av  Robert
starstarstarstarstar4
Har hittills avverkat 20km i kängorna. Mycket sköna att gå i. Gott om plats både på bredden och längden. Det enda jag kan invända på är att snörena är lite korta om man som jag vill kunna snöra på alternativa sätt. Har tidigare haft lundhags kängor och de har varit gediget hantverk som tål att användas.
2019-02-16 21:33:43
Visar omdömen 2  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…