Osprey Talon 22

5 1
5
 av 5   (1 st omdömen)
Ryggsäck för alla äventyr.
1. Välj Färg
  • Spring Green

2. Välj Storlek
Lagerstatus: Ej i lager
1195 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Osprey Talon 22 har en ren och modern design och är en ryggsäck för alla äventyr och är den perfekta allroundryggsäcken. Den nya räfflade AirScape-ryggpanelen är smart utformad med sömlösa kroppsnära bärremmar från rygg till höftbälte. Systemet ökar luftgenomströmningen och gör ryggsäcken ännu bekvämare att bära. Packningen sitter tätt intill kroppen och belastningen fördelas jämt över höfterna.

Talon 22 har en justerbar rygglängd, vilket gör att du kan ställa in ryggsäcken så att den passar dig perfekt och blir så bekväm att bära som möjligt. Ryggsäcken är också fullt utrustad med innovativa lösningar som Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar, LidLock-fäste för hjälm, en ögla för en isyxa och InsideOut-kompressionsremmar. I fickorna med dragkedja på höftbältets båda sidor kan du förvara mindre saker som du behöver komma åt snabbt som exempelvis telefon, energitillskott eller GPS samt ovanpå locket finns ytterligare en praktisk ficka för handskar, mössa, karta och annat som du behöver ha lättillgängligt. På ryggsäckens framsida finns en lite större PowerMesh-ficka där du kan förvara en våt jacka eller ett extra lager ombyte.

När du är aktiv så är det viktigt att du dricker och därför är det enkelt att fylla på vätskeförrådet via det utvändiga facket med upphängningsögla. Andra praktiska egenskaper är en invändig säkerhetsklämma för nycklar, fäste för cykellampa, bröstrem med visselpipa etc. Osprey Talon 22 är kompatibel med alla Hydraulics-vätskesystem och regnskyddet High Vis Raincover storlek S.

Produktfakta:

Max mått: 51 x 28 x28 cm
Vikt: M/L: 0,81 kg Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.
5    (baserat på 1 omdömen)
Antal omdömen 1
Av  Mikael
starstarstarstarstar5
Superbra ryggsäck. Perfekt för cykling!
2018-06-14 15:52:46
Visar omdömen 1  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…