20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Heimplanet Fistral, Camo

Tältet som vem som helst kan montera.
1. Välj Färg
Cairo Camo
2. Antal
Tältet som vem som helst kan montera.
5985 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Glöm allt strul med montering och testa Heimplanet Fistral! Det uppblåsbara tältet passar perfekt för 1 till 2 personer och har en kompakt design som ger utmärkt flexibilitet med minimal vikt och packmått. Tältet har två ingångar med tillhörande vestibuler som ger bekväm åtkomst och skyddar dig mot väder och vind samt dess uppblåsbara geodetiska struktur säkerställer en överlägsen stabilitet och enkel montering så att du får ut det mesta av din utflykt. 

Ramen är byggd med en resistent dubbelkonstruktion med en extra tät luftblåsa täckt av tåligt polyester samt den är uppdelad i två separata kammare, vilket gör att tältet bibehåller tillräcklig stabilitet även om en skulle vara defekt så att du har tid att laga denna. Detta gör också att det blir lättare att identifiera och fixa den trasiga delen. För att skapa tillräckligt luftutbyte och ett bra klimat på insidan av tältet så finns det två stängbara ventilationsöppningar samt på insidan av tältet så finns det fickor som hjälper dig att organisera din utrustning.

Produktfakta:

Antal personer: 1-2
Vikt: 2.5 kg
Sammantagen höjd: 132 cm
Innertältshöjd: 112 cm
Packmått: 34 x 20 x 20 cm
Golvarea: 4.2 m2
Golvmaterial: 100% Nylon Tafetta 70D 210T, PU-laminerad 5,000 mm vattenpelare
Material (innertält): 100% Nylon 40D 240T Ripstop, andningsbar
Material (yttertält): 100% Polyester 40D 240T Ripstop, PU-laminerad 2500 mm vattenpelare
Ram: Återvunnet material
Ytterlager: Extra styvt och resistent polyester
Innerlager: Flexibelt Thermoplastic PU

Innehåll:

Pinnar, reparationskit, staglinor, packpåse, Gear Loft och pumpadapter

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…