20% rabatt på löparkläder*
Kod: RC20 | *Ej Norrøna. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-21.
 » 
38712

Eagle Creek RFID Blocker Neck Wallet

Organisering och skydd på resan.
1. Välj Färg
Tan
2. Antal
Organisering och skydd på resan.
250 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Bland det värsta som kan hända på en resa är att du blir av med dina resedokument, kreditkort etc. och därför är det viktigt med ett bra skydd. Eagle Creek RFID Blocker Neck Wallet låter dig hålla viktiga dokument och pengar dolda från oönskade ögon samt är utrustad med RFID Blocking-teknologi som skyddar mot stöld av personlig information på pass, kreditkort etc.

Den är gjord i tåligt och lättviktigt Nylon Ripstop samt har en separerande vägg i meshmaterial för enkel organisering av innehållet. För bästa möjliga komfort så är nackremmen mjuk och justerbar samt bakdelen är gjord i fukttransporterande och andningsbart meshmaterial.

Produktfakta:

Mått: 13 x 18 cm
Vikt: 28 gram
Material: Blocker Weave, 70D Nylon Ripstop, Wicking Knit Tricot Backing

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…