20% rabatt på vandringskläder!
Kod: HIKE20 | *Ej Norrøna & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-19.
 » 
38717

Eagle Creek ORV Trunk 30

Väskan för dig som bara nöjer dig med det bästa.
1. Välj Färg
Asphalt Black
2. Antal
Väskan för dig som bara nöjer dig med det bästa.
4000 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Det här är väskan för dig som bara nöjer dig med det bästa. Eagle Creek ORV Trunk 30 har väderresistenta egenskaper, tålighet och lättburen teknologi, vilket du garanterat kommer att uppskatta på ditt nästa äventyr. Den är gjord i Bi-Tech Armor-material för maximal tålighet och väderresistens samt stora, överdimensionerade hjul gör att den tar sig över alla hinder.

En innovativ hållare gör att din packning sitter stadigt vid toppen samt ett flertal bärhandtag gör att du kan bära väskan på flera olika sätt. Dragkedjeflikarna är gjorda för att kunna hanteras även med handskar och är reflekterande. Andra praktiska detaljer är kompressionsremmar och utvändiga fästpunkter, en flasköppnare, ett expanderbart fack som separerar våt och torr utrustning, flera vadderade fack för enkel transport av datorer och surfplattor, låsbara dragkedjor och central låspunkt etc.

Produktfakta:
Volym: 98 liter
Mått: 42 x 77 x 38 cm
Vikt: 4,52 kg
Material: Bi-Tech Heather | Bi-Tech Armor | 1000D Helix Poly Twill

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…