Gregory Optic 48

(0 st omdömen)
Den idealiska vandringspartnern mil efter mil.
1. Välj Färg
  • Lava Grey

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
2195 kr1755 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
För en smidig och komfortabel vandringsfärd mil efter mil så är det inte bara viktsparande som är viktigt. Gregory Optic 48 kombinerar en viktsparande design med exceptionell passform och lastkontroll samt har massa smarta egenskaper som gör att du kan koncentrera dig på att njuta av vandringsturen. AeroSpan-bärsystemet med en fukttransporterande, ventilerande ryggpanel samt ventilerande FocusForm-axelremmar och ett extra stödjande höftbälte ger optimal komfort hela dagen lång. Ryggsäcken har också en dyna vid ländryggen för komfortabel, energisparande viktfördelning samt en ultralätt 7001 Aluminium-ram för utomordentligt stöd.

Skulle det börja regna så finns det ett regnskydd i toppfickan samt om du vill spara in vikt ytterligare så kan även toppfickan tas av. För de tillfällen då solen tittar fram så kommer du säkert också uppskatta det smidiga snabbförvaringssystemet för solglasögon som finns på axelremmarna samt om du skulle bli törstig så finns det plats för förvaring av vattenflaskor på både vänster och höger sida med åtkomst utan att behöva ta av ryggsäcken. Andra praktiska förvaringsmöjligheter är en överdimensionerad och tålig frontficka i stretchmaterial, dragkedjeförsedda fickor på höftbältet för snabb åtkomst samt stora sidfickor i stretchmesh för exempelvis flaskor eller sandaler. Ryggsäcken har också ett ultralätt V-kompressionssystem på sidorna och undersidan, fästen för isyxor eller stavar samt gott om fästpunkter för extra utrustning.

Produktfakta:
Volym: 58 liter
Vikt: 1,12 kg
Vikt regnskydd: 0,1 kg
Max kapacitet: 14 kg
Material: 100D High Tenacity Nylon (huvud), 210D High Tenacity Nylon (bas), EVA-skum (sele, höftbälte, ländrygg), 7001 Aluminium, HDPE (chassis-stöd),  135D High Density Polyester (foder)
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…