Gregory Zulu 40

(0 st omdömen)
Den idealiska ryggsäcken för övernattningar i varmt väder och dagsturer på vintern.
1. Välj Färg:
  • Moss Green

2. Välj Storlek
Lagerstatus: Ej i lager
1845 kr1235 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Gregory Zulu 40 är precis som en fullutrustad ryggsäck men utan vikten och bulken och ger dig mer utrymme än en dagtursryggsäck samt är lättare, svalare och mer vandringsvänlig än en bergsryggsäck men ändå tålig nog att motstå tuff användning. En U-formad panelöppning på fronten ger dig enkel och smidig åtkomst till din packning samt det uppdaterade CrossFlo-bärsystemet ger både utmärkt komfort och ventilation. Ryggsäcken har också ett höftbälte och axelremmar med skum för ökad stabilitet när du bär tunga laster.

För förvaring av saker som du vill kunna komma åt snabbt så finns det en frontficka, dubbla fickor på midjebältet samt två utvändiga stretchfickor för vattenflaskor. Skulle det börja regna så har ryggsäcken också ett integrerat regnskydd. Andra praktiska detaljer är öglor för isyxa/stavar, ett skumlager vid ländryggen för ökad komfort, ett fast topplock med säkerhetsficka samt möjlighet att förvara dina solglasögon på axelremmen.

Produktfakta:

Volym: 40 liter
Vikt: 1,3 kg
Vikt regnskydd: 0,1 kg
Max kapacitet: 16 kg
Mått: 14 x 56 x 31 cm (M), 15.5 x 65 x 31 cm (L)
Material: 210D nylon, 100D nylon (huvud), 210D Nylon (bas), EVA-skum (sele, höftbälte, ländrygg), 4 mm stål, HDPE (chassis-stöd),  200D embossed polyester (foder)
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…