Norröna M's Bitihorn Dri1 Pants

(0 st omdömen)
Låt inte regnet förstöra dina äventyr!
1. Välj Färg
  • Caviar

2. Välj Storlek
Lagerstatus: Ej i lager
2295 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Norröna M's Bitihorn Dri1 Pants är superlätta skalbyxor i herrmodell som ger dig fullgott regnskydd ute på dina äventyr och är perfekta att ha med i packningen. Du drar dom enkelt över dina shorts eller byxor tack vare de hellånga sidodragkedjorna samt för bästa möjliga passform så har dom Custom-fit-waist-system som låter dig justera midjan.

För att ge dig bästa möjliga rörelsefrihet på dina aktiviteter så har byxan stretch på knäna och i sätet samt tejpade sömmar gör att den inte fastnar i den inre byxan. Andra praktiska egenskaper är förböjda knän, en ytterficka, förstärkta ankelpartier på insidan och ankeljustering med kardborreband. 

Material:

dri1
Tekniskt material med 2,5 lager. Det material som är vänt utåt är laminerat på ett tryckt membran på baksidan. Inget foder behövs, och det gör det här till ett mjukt och ultralätt skyddande material som tar liten plats. Ett hydrofilt system används för fuktgenomsläpplighet. Vattentät: minst 20 000 mm, Andningsförmåga: Mycket god, minst 20 000, Vindtäthet: 100 %,  ISO811-test och JIS-L 1099 B2-test.
   (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…