Klättermusen Allgrön Jacket W's

5 1
5
 av 5   (1 st omdömen)
Klättermusens bästsäljande 3-lagers jacka.
1. Välj Färg
  • Black

  • Burnt Lava

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
4995 kr3125 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Om du letar efter en skaljacka som passar alla möjliga friluftsaktiviteter och ger dig bra skydd och utmärkt passform så är Klättermusen Allgrön Jacket W's jackan för dig. Den är mjuk, stretchig, komfortabel och gjord av återvunnen polyester samt materialet är mycket tyst i alla temperaturer. Jackan har gott om egenskaper men är dock inte framtagen för månadslånga expeditioner. Den har också ventilationsöppningar under armarna som låter dig reglera temperaturen samt smart placerade fickor som är åtkomliga även när du bär sele eller ryggsäck. Ifall vädret är riktigt uselt så drar du på dig den justerbara huvan som är konstruerad för att följa huvudets rörelser och inte begränsa ditt synfält samt har gott om utrymme för din hjälm.

Jackan har också en sned tvåvägsdragkedja på fronten som gör att eventuellt vatten rinner av blixtlåset och att dragkedjan inte skaver mot hakan samt Duracoat-förstärkningar på underarmarna ger bättre skydd vid krävande aktiviteter. Förutom allt detta så har jackan också en liftkortsficka, ett förlängt ryggslut, skyddstyg i nacken, in- och utvändig vindslå, Recco, en elastisk snörjustering vid ärmsluten som även kan användas som tumgrepp samt en inbyggd visselpipa och kompass som kan tas av. Klättermusen Allgrön Jacket W's är gjord för kvinnor.

Material:

Huvudmaterial: 3L Cutan® Stretch RP 140g/m², 70% Återvunnen Polyester, 30% Polyester
Förstärkning: 100% Duracoat
Vattenpelare: > 20 m
5    (baserat på 1 omdömen)
Antal omdömen 1
Av  Åsa Bergwall
starstarstarstarstar5
Min nya Klättermusenjacka motsvarar verkligen mina förväntningar! Den är regntät och samtidigt ventilerade, mjuk och smidig. Prasslar inte. Skönt med den diagonalsydda dragkedjan och att den är tvåvägs, bra vid cykling. Även färgen på jackan smälter in i naturen: bränd lava!
2018-11-01 16:09:53
Visar omdömen 1  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…