Calazo Best Hiking In Sweden: Skåneleden

(0 st omdömen)
Guidebok för dig som vill vandra längs Skåneleden. Engelsk utgåva.
Lagerstatus: I lager
299 kr
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Expresshantering
Möjlighet till
expresshantering
Fri frakt och fri retur
För beställningar
över 500kr
Kundbetyg

Baserat på 1475 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Guidebok för dig som vill vandra längs Skåneleden. Engelsk utgåva.
Funktionalitet
Calazo Best Hiking In Sweden: Skåneleden är en engelsk guidebok för dig som är nyfiken på vandring längs Skåneleden. Leden erbjuder stor miljövariation, allt från vackra åsar och kuststräckor, till en vildmarkskänsla runt sjöarna i nordöst. På kuststräckorna upplever du storslagna vyer, dramatiska möten mellan hav och berg, samt exotiska sandstränder. Vid åsarna vandrar du i lummiga bokskogar med ett rikt djurliv och upplever spännande klippformationer. Skåneleden har något som passar alla smaker.

Boken är uppdelad i etapper som består av 29 vandringsturer. Turerna varierar från lätta vandringar på några timmar, till mer utmanande vandringar som sträcker sig över flera dagar. Med hjälp av Skånetrafiken kan du enkelt ta dig till de olika startpunkterna. För dig som gillar historia finns även skånska kulturberättelser som tillhör de olika turbeskrivningarna.

Frilansjournalisten Caroline Alesmark har tillsammans med naturvägledaren Kenneth Joelsson författat denna bok. Caroline skriver mycket om natur och kulturhistoria, något som inte bara dyker upp i denna bok utan även i hennes tidigare verk. Kenneth är en van guide i Skånes landskap och brinner för kopplingen mellan naturupplevelsen och det mentala välmåendet.


*Vänligen observera att denna guidebok är en engelsk utgåva.

  
Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Populära varumärken

Laddar…