SISTA CHANSEN: 20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. söndag 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

Calazo Best Hiking In Sweden: Skåneleden

Guidebok för dig som vill vandra längs Skåneleden. Engelsk utgåva.
Antal
Guidebok för dig som vill vandra längs Skåneleden. Engelsk utgåva.
299 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Calazo Best Hiking In Sweden: Skåneleden är en engelsk guidebok för dig som är nyfiken på vandring längs Skåneleden. Leden erbjuder stor miljövariation, allt från vackra åsar och kuststräckor, till en vildmarkskänsla runt sjöarna i nordöst. På kuststräckorna upplever du storslagna vyer, dramatiska möten mellan hav och berg, samt exotiska sandstränder. Vid åsarna vandrar du i lummiga bokskogar med ett rikt djurliv och upplever spännande klippformationer. Skåneleden har något som passar alla smaker.

Boken är uppdelad i etapper som består av 29 vandringsturer. Turerna varierar från lätta vandringar på några timmar, till mer utmanande vandringar som sträcker sig över flera dagar. Med hjälp av Skånetrafiken kan du enkelt ta dig till de olika startpunkterna. För dig som gillar historia finns även skånska kulturberättelser som tillhör de olika turbeskrivningarna.

Frilansjournalisten Caroline Alesmark har tillsammans med naturvägledaren Kenneth Joelsson författat denna bok. Caroline skriver mycket om natur och kulturhistoria, något som inte bara dyker upp i denna bok utan även i hennes tidigare verk. Kenneth är en van guide i Skånes landskap och brinner för kopplingen mellan naturupplevelsen och det mentala välmåendet.


*Vänligen observera att denna guidebok är en engelsk utgåva.

  OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…