Calazo Fjällmat

(0 st omdömen)
Finns det något bättre än att uppleva riktigt god mat omsluten av vacker natur och unika fjällmiljöer? Här får du ta del av Eric Tornblads bästa knep för matlagning på fjället.
Lagerstatus: I lager
295 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Calazo Fjällmat är en guide för hur du med enkla medel får till riktigt god mat när du är ute på fjället. Fjällmaten ska inte bara vara lätt att ta med sig och ta upp minimal plats i ryggsäcken, utan den ska också se till att du får ordentligt med energi så att du orkar fortsätta din vandring utan problem.

Bokens fokus ligger på hur du enkelt tillagar dina egna maträtter från grunden, antingen genom att hitta smarta produkter i affären eller torka vissa råvaror själv. Med information kring hur du planerar, förbereder och packar maten på bästa sätt, kommer din matlagning på fjället inte bara bli roligare - utan också mer givande.

Recepten är indelade efter tillagningstiden, från de som endast kräver kokande vatten, till rätter som du lagar på en halvtimme. Utöver mat får du även tips på vad du kan baka på fjället, allt från energikakor till goda efterrätter och bullar.

Bokens författare Eric Tornblad har stor erfarenhet av fjällvandring och har på senare tid dragit ned på packningen, för att kunna lägga mer energi på att tillaga riktigt god mat ute.
  (baserat på 0 omdömen)
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…