20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
40281

Calazo Fjällvandra I Härjedalen

Upplev lättsam fjällvandring i Härjedalen där många av turerna går i fjällen mellan riksgränsen och Røros i Norge.
Antal
Upplev lättsam fjällvandring i Härjedalen där många av turerna går i fjällen mellan riksgränsen och Røros i Norge.
299 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Calazo Fjällvandra I Härjedalen guidar dig som vill uppleva lättsam fjällvandring i västra Härjedalen. Vandringarna startar ofta vid trädgränsen eller uppe på kalfjället, så att du genast får njuta av vidsträckta landskap.

Alla vandringsturer i boken går att genomföra över en dag med utgångspunkt i Funäsdalen. Turerna tar dig från Helags i norr till Rogen i söder, samt från Sonfjället i öster till Røros i väster. Av bokens 50 turer går cirka en fjärdedel i fjällen mellan riksgränsen och Røros i Norge. Det är ett förvånansvärt okänt område där du får uppleva fantastisk fjällnatur. Boken innehåller även information om fjällväxter, natur, kultur och historia. Du hittar också tips på kortare promenader och spännande utflykter i Norge.

Eva Wallstam och Bo Stenson har tillsammans författat denna guidebok över Härjedalen. De har stor vandringserfarenhet och har vandrat i området i över 30 års tid.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…