20% rabatt på träningskläder & löparskor* | Kod: SWEAT20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norrøna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 9/10-2022.
Calazo Kartor, Kebnekaise, Abisko & Riksgränsen 1:50.000

Calazo Kebnekaise, Abisko & Riksgränsen 1:50.000

Detaljerad karta över området kring Kebnekaise, Abisko och Riksgränsen. Avståndet mellan stugorna och Kungsleden är tydligt angivet.
Antal
Detaljerad karta över området kring Kebnekaise, Abisko och Riksgränsen. Avståndet mellan stugorna och Kungsleden är tydligt angivet.
159 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i december
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Detta är en otroligt detaljrik karta över Kungsleden och områdena kring Kebnekaise, Abisko och Riksgränsen. I fjällkartorna i skala 1:50.000 hittar du tydligt markerade skidspår, och vattendrag och sjöar visas med större detaljrikedom än tidigare. Med hjälp av höjdkurvan får du en bättre bild av terrängen och hur den ser ut i verkligheten. Du hittar även markerad blockterräng och med kartans symboler ser du tydligt var t.ex. stugservice finns. Avståndet mellan stugorna och Kungsleden är också tydligt angivet.

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…