Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 
40327 -15%

Calazo Sälen & Fulufjället 1:50.000

Tydlig karta för dig som t.ex. ska fiska eller göra toppturer i området kring Sälen och Fulufjället. 
Antal
Tydlig karta för dig som t.ex. ska fiska eller göra toppturer i området kring Sälen och Fulufjället. 
159 kr 135 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i september
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Fjällkarta över området kring Sälen och Fulufjället i skala 1:50 000, med större detaljrikedom än kartor som är i skala 1:75 000 eller 1:100 000. Denna karta är alltså perfekt för t.ex. fiske, toppturer eller andra aktiviteter där du behöver mer utförlig terränginformation.

Kartan visar Sälenfjällen på ena sidan och Fulufjällets nationalpark på andra, och du får med alla de viktigaste områdena. Det stora utsnittet motsvarar två kartor i ett, i jämförelse med Lantmäteriets utsnitt. Du får även tips om preparerade skidspår, stugservice och bland de bästa mountainbikelederna i hela Sverige som ligger kring Rörbäcksnäs. 

Kartan är tryckt på det slitstarka syntetmaterialet Tyvek som gör den både vatten- och rivtålig. Materialet gör att kartan varken tappar färgen eller går sönder i vecken. 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…